valborg.

Hade en mysig kväll igår med evve, alexandra och joakim :) !  Drog upp till majberget och grillade, sen blev det jordgubbar med grädde och choklad, mumma!
Idag blev det upp vid tio för att duscha och göra sig i ordning för att vid halv två åka till åsensbruk på dop för alicia, lägger nog upp lite bilder någon annan dag. Men hade saimi och fredriks kamera och tog kort med åt dom så blev bara ett fåtal bilder. Efteråt blev det församlingshemmet och äta god mat, åt så jag trodde jag skulle spy, haha!   Nu kom jag hem för typ en timme sen och ska snart dra upp till evve och göra mig iordning för ikväll, blir nog att dra till långed :)    Men det suger apa att det är match imorgon så att man måste upp tidigt, dessutom ska jag till torp innan, phjuuu.

Ha en trevlig valborg alla! :D


på besök i frändefors!

Som ni ser i rubriken så är jag på besök i frändefors hos min kära kusin saimi, hennes kille och två små barn, mysmys!
Emelie kom och hämtade mig vid halv 11 imorse, så åkte vi ner. Vi tänkte stanna på ICA i brålanda för att köpa glass, men vilken värdelös affär som bara har sånnadär paket med massor av glassar i, då blev jag besviken :( haha.
Har inte gjort så mycket sen jag kom hit, mest busat med elias och myst med alicia,  goa skruttar det!
Imorgon blir det att åka med saimi upp till åsensbruk för att va med när hon ska greja i församlingshemmet till dopet som är på lördag,så kommer m & p och hämtar mig där på eftermiddan. Sen blir det hem till kära bengan igen och ha grillkväll med goa människor :) .

Igår va det ju seriepremiär med flicklaget, duktiga som brudarna är så vann vi med hela 6-2 :D  nu är det bara att längta tills nästa match med flicklaget som är något bland det roligaste som finns!
DLIK

bra inledning på lovet!

Har varit en toppeninledning på lovet. Helgen va mysig och trevlig med släkten :) .
Igår blev det att träffa bästa alexandra vid halv 4, först visste vi inte vad vi skulle göra med helt plötsligt så satt vi i bilen påväg till ed där hon och joakims mamma mamma skulle tatuera sig. Tror aldrig jag har sett någon nervösare person än alexandra i det läget! ;)   Men snyggt blev det verkligen.
Sen blev det tillbaks till bengan och käka pizza med dom, sen ner till bion och möta evve där alla vi kollade på little red riding hood elr vad den nu hette. Tyckte den va helt okej, och där hittade jag även alexandras tvilling, nämligen vargen, lika som bär! :D
Sen kom pappa och hämtade mig, också var den mysiga dagen slut.
Idag har jag inte gjort ett skit förrän nu på eftermiddagen då jag och mamma va uppe hos meja och veronica eftersom att veronica fyllt år, så nu är jag sleten efter att ha sprungit runt och lekt med meja i typ 1,5 timme. Busfia<3 .
Nu ska jag göra klart mitt rum och sen ladda ner lotta på bråkmakargatan, hihiihh.
Imorgon blir det att leka med evve, så ska hon klippa och färga mitt hår, sen vidare till långed för seriepremiär med flicklaget,  hoppas det kommer gå braa.
pusss!

slänger in några bilder från helgen :

påskgubben elias!


sötfisen alicia.


offa och elias klipper gräset.


momma och alicia.


glaaad tjej : )


denna får avsluta, kommer in fler bilder allt eftersom.
:)

GLAD PÅSK :)



Glad Påsk
i efterskott elr vad man ska säga, hehe :)
Hade en bra påskafton med släkten och två små gosebarn, Elias och Alicia ♥
Tog en del bilder under dagen igår, och på kvällen va jag nere vid sjön och tog massa bilder då det var helt spegelblankt i vattnet, ljuvligt fint!    Men klant som jag är har jag glömt sladden hemma, så lägger upp bilderna typ imorgon elr nått ;) . 
Om det blir som det är tänkt ska jag träffa alexandra imorgon, trevligt som alltid :D . Blir nog en dag ute i solen skulle jag tro, kanske grilla också? skulle va mys!
Nu ska jag sätta mig ute på altanen och njuta av kvällssolen, och nu är jag typ neger igen, lovely (y) .
Senare blir det att laga god mat till momma,offa,mamma och pappa, sen invänta mästranas mästare.
Hörs imorgon.


sol + grilla = sommar.

Tre inlägg på en dag är väl lite överskattat kanske, men har inget bättre för mig såå ;) .

Va och kollade på match förut med lenita, lovisa och lotta .  Sen kom lydia å jessica och några fler också :) .
Segt att långed förlorade seriepremiären, men det tar vi igen!

Nu har jag precis suttit ute i solen och grillat, då känns det verkligen som sommar!
Och nu ska jag kika på talang,  men slänger nog snart på en film. 

Hörs imorgon, puss!





låååångfredag!

Som sagt långfredag idag, så får se om den är så mycket längre än alla andra fredagar ;)  .

Hände en lite läskig grej igår när jag satt i soffan, helt plötsligt fick jag så sjukt ont långt ner i ryggen så jag bara börja grina, kunde inte röra/resa mig upp eller nånting och blev hur rädd som helst . 
Men imorse när jag vaknade va de nästan helt borta, har bara lite svårt att böja mig och sätta mig, vettefan va de va för nått cp  :o

Idag blire nog ut och tvätta pappas bil i fina vädret och tjäna en liten peng, hhihi :)

Sen senare blir det som sagt ner till långed och kolla när seriepremiären drar igång! 

Ska också under dagen eller imorgon försöka få några bra påskbilder som jag kan lägga ut på bloggen, får se om jag lyckas.

PUSS.

PÅSKLOV ♥


förlåt för att jag snodde denna bild, men sötare får man leta efter.    ily.

Och så var det äntligen här, det efterlängtade påsklovet! :D
Ska bli sjukt gött att inte behöva gå upp tidigt eller ha några prov eller sånt nu i hela tio dagar! amaaaaziiing.

Sitter just nu uppe hos veronica och väntar på att meja ska vakna så vi kan busa, har saknat henne så fruktansvärt mycket, lilla smöla!♥

Senare blir det ner på påskmiddag i långed hos farmor och farfar om det blir som det är tänkt, sen får vi se vad resten av dagen/kvällen bjuder på. 

Imorgon blir det iaf till långed igen och kika damlagsmatch med goa bruds :)  

Nu har jag inget mer att skriva känner jag, men kan ju försöka få med det jag ska göra under lovet ; 

Handla
Grilla
Valborg
Brudar
Bada
Chilla
Sova
Schteeka ( hoppas på bäst väder ) . 
Busa med sanna och meja 
Träffa släkten
Billingen
Ullared kanskee.  
Möblera klart på rummet
Match



och så blir de väl lite annat emellan det, ser ut att bli kanoners bra!

Hoppas alla får ett bra påsklov, för de ska jag ha iaf :) .  

elvanollfyratjugio.


juuump to the sky, and than you come back like a new människa.

Idag ligger vädret på topp igen, lovely!

Har varit en ganska chill dag idag. Hade spanskaprov näst sista timmen, gick åt helveteee, men jag orkar faktiskt inte bry mig, spanska är nog det tråkigaste som finns för tillfället..   

Stannade kvar en liten synd på syslöjden med brudarnaa efter skolan, men jäklar så mkt folk det kom dit, så jag drog hem redan efter typ tio minuter, hehehh ;) .

Mamma är snäll som har grejat med rummet hela dagen, så¨inatt ska jag äntligen på premiärsova i det nya rummet :D   göttaa.

Sen äre iaf träning, får se om jag går dit med tanke på att jag är yr igen för typ 3456 gången sen i lördags :(
vafan kan det va?!

aja, pusselipuss.

lycka är att vara orolig över att den ska ta slut.

summerfeeling.



rätt så ful musikvideo, ja.  Spelade denna låten på evves mobil igår när det va som goast väder, och efterr det kommer den nog alltid att förknippas med våren i 9an med världens bästa klass! <3





Alexandra, jag failade..

vädret ♥



Otroligt underbart väder det har varit ända sen i lördags väl?

Igår va de ju riktigt varmt, så efter skolan blev det bfors med alexandra, gick och köpte glass på kickis, sen gick vi ner till sågudden och satt där å tjöta ett bra tag innan vi gick hem till joakim och kikade på paranormal activity ( stavning? )   usch va den va läskig! 
Riktigt mysigt att träffa alexandra igen iaf, har saknat henne! :)

Idag på långrasten blev det att först sitta ute och schteeka i solen med brudsen, sen upp till kickis och käka baugett med evve och sandra.  Sen gick vi till ICA och fyllde i en massa lappar om en påskkorg full med godis, för gissade man rätt vikt så kunde man vinna ALLT det godiset, fyfan va underbart gött de hade vart. Så skrev väl i en sisådär fem-sex lappar elr nått :D  .

Nu känner jag hur jag bara längtar efter att få sätta mig med spanskan/engelskan och börja plugga som en dåre, gud så underbart det ska bli :( ..

Blir att fortsätta grejja med rummet sen också, på god väg nu ;)
pjuss. 


uääk.

Ja, denna helgen skulle erbjuda mycket, men så blev det ju inte ..

Skulle vart med alexandra hela helgen och gått på lanet med henne, men blev inte så :( 
Då skulle jag ist dit med andrea, men först ville ingen köra mig, men idag hade jag plötsligt skjuts, men imorse när jag reste mig upp ur sängen blev jag hur yr som helst, så satte mig ner på golvet och där med blev det helt vitt för ögonen, så va väl borta i någon sekund elr något.. sen gick jag och la mig i soffan och började kallsvettas som en galning, sen höll jag på att spy.    fyfan vilken jobbig morgon/förmiddag :p .

Nu är jag iaf mkt bättre så ska nog gå ut liten stund och få mig lite frisk luft, känns som det kan behövas.

pusss.

110425 .

Och så var det äntligen helg, och bara en vecka kvar tills det är påsklov! :)  Känns underbart.

Ska nog lägga mig i soffan under en filt nu och kolla på masjävlar, va längesen man såg den nu. Ska också gå ut till köket och göra en macka så att min mage slutar kurra..
Ska också fortsätta försöka komma på hur jag ska möblera om rummet när jag flyttar upp, får se om det går bättre idag kanske :p .

Imorgon blir det nog iaf töcksfors och handla med mamma och mormor, ska bli gött eftersom jag tröttnat på alla mina kläder, så får hoppas jag hittar en del.

Bloggar nog mer uppifrån stugan ,   hejs :)

byta rum :D

Mamma och pappa gick igår med på att jag ska få byta rum med dom, så har suttit och ritat på en teckning hur jag ska möblera för att det ska bli bra.  Går ju sådär om jag ska va ärlig..

Men ska iaf ta före och efter - bild innan jag gör något.
Men tanken på att jag ska sova ensam uppe med vinden nära rummet känns ju faktiskt lite småläskigt, heheh ;) .

nu ska jag sova och vänta på att det ska bli helg.    puss :)

slutet av veckan, snart dags för myys!


min tröttisvovve <3

Oerhört seg dag i skolan idag, vet inte riktigt varför.. fast sen den sista "lektionen" gick väldigt fort, så kom tillslut hem :) .        En tanke ploppade upp i mitt huvud att ist för att vänta på bussen i 40 min kanske jag skulle ta mig en promenad hem, fast kom tillslut fram till att jag inte orkade, och när jag kom fram till det valet så va det typ bara 10 min kvar tills bussen gick ändå såå ;) .

Slängde i mig en smörgås snabbt när jag kom hem, sen tog jag mopperaggen upp till moster och satt och tjöta med henne och sten-ove, kikade också in i deras nya båt som va supermysig!  Hoppas på att få spendera några sommarkvällar med dom där. 

Nu kom jag precis hem och ska snart fram till bfors igen och keeka pizza med evve, götttaa!
Sen blir det nog slutligen upp till veronica på ett litet kalas eftersom hon fyllt år, mys.

Nu ska jag kolla på tv en liten stund innan jag beger mig,  tjenis.

give my mind freedom.

ooooonsdag.



Dagen började med att jag vaknade och såg att det va äckligt väder idag med, vilket inte alls gjorde mig glad. Kände bara för att somna om och inte gå till skolan över huvud taget, men så kom jag på att det va np i engelska idag första timmen, så fick masa mig upp ändå :p .

Np:t idag va att skriva uppsats, jag valde någon körvig rubrik som hette typ "open minds" elr något sånt, vet faktiskt inte alls hur det gick, men får hoppas på det bästa!

Gick också till henrik förut och fick reda på engelska-np som vi gjorde i fredags då godkänt-nivån låg på 31 poäng, och skill som jag är fick jag exakt 31! ;)     så glad att jag klarade det verkligen!

Nu har jag precis kommit hem från skolan, stannade kvar i en timme på syslöjd och sydde på min onepiece med evve, linnea och lenita :) .

Nu blir det snart att äta mat, sen får det bli chill innan jag drar iväg på träning!

posssss3n .

finland!

Sommarn för typ två år sen så åkte min tremänning jenna och hennes föräldrar hit till sverige och hälsade på för första gången, och i fredags fick jag reda på att sista veckan i juni så kommer dom hit igen, fast då ska också jennas pojkvän, faster och hennes man med hit också.     Ska bli så sjukt kul! :)

***************************

tog mig som sagt en powernap förut, göttans.  Nu väntade jag på det skulle kommit en hit på besök, men hon kunde inte så jag ska hoppa in i duschen nu eftersom de va upptaget förut, hehehhh.

Och det är inte klokt vad jag saknar sommarn, så slänger in lite bilder från sommarn :) .


sommarn 2009 <3




dretväääär!



Va ju så jäkla gött väder ute igår, kändes precis som sommarväder, och idag när man vaknar är allt grått ute och det regnar och är kallt, fifan :( ..
Men såg ut som att det skulle bli finare på torsdag igen, så hoppas verkligen det.

I söndags var det årets första match med flicklaget, va jättekul att va tsm med alla goa tjejer igen och få spela med dem, och vi vann med 2-1, så bra är ni! :)   

Idag va det iaf svenskaprov första timmen om svenska författare, och duktig johan va så hade han rättat proven nu tills sista timmen, så fick vg på det ;D, nöjd är jag!

Nu ska jag lägga mig i soffan och glo på film och se om det kanske blir en liten powernap, inte helt omöjligt ;) .

Sen får vi se vad det blir, funderar på att ta moppen upp till anneli och sten-ove en sväng, men vädret är ju inte det roligaste men får se, annars kanske de blir att va med någon annnan, heheh.

Tagga np i engelska imorgon också, uschuschusch..

grattis till mina kusiner ( vernica, ann-louise & saimi ) som fyllde år 8,9 & 10 april , :)<3
och grattis christina och andreas som fick tvillingar inatt :) .

satfläsk?



Blev upp klockan halv tio idag för att vid tolv åka till långed för samling innan vi drog till matchen i bullarn.
Tror jag stött på ett av de lagen som spelar fulast ( alltså bullarn) ?  Haha gud!     Och har nog även stött på världens sämsta domare, fu.
Matchen slutade iaf med 1-0 till dom, men vi hängde i bra tycker jag! :)
Störde mig enormt mycket på en tjej som hela tiden gick runt och sa "satfläsk"  jävla tönt, hahahah.

Det va ju verkligen gött väder idag, så va verkligen helt slut efter matchen eftersom att det va så varmt, så har mestadels legat i soffan och glott på tv sen jag kom hem,  men just nu sitter jag i soffan med en tjusig turban i håret och käkar godis som en galning ;) .

Va också ute med pappa igår/förut och påbörjade övningskörandet lite tidigare än man får, eftersom jag inte fyller 16 förrän i juli, men körde bara på den gamla sletne vägen mellan stugan och momma & offa, och det gick rätt bra, men har svårt att starta bilen eftersom att jag gasar för lite och släpper kopplingen för fort, men får öva på det..    Och pappa är nog inte den bästa att övningsköra med me det tålamodet han har, herrejesus säger jag bara :p    heheh.. 

Nu blir det att lägga sig ganska tidigt och tagga match imorgon igen, känner ingen som helst ork för det just nu med värk i benen, ont i tårna, sträckning i baklåret och allmänt röten,  men det är ju med flicklaget så det ska bli riktigt kul ändå :) .

Och svar angående kommentaren att byta namn : Jag har funderat på det länge, men sanningen är att jag vet inte hur man gör ;) .

puss och kram.

helg <33333

Dagen inleddes med typ 3 timmars np i engelska, först läsförståelse och sen hörförståelse.  Läsförståelsen gick faktiskt bra, men sen på hör så gick det verkligen åt bajjen, fyfan va sämst :(

Sen rullade dagen på och nu är jag hemma och det är äntligen helg! <3
Eftersom mamma åkt upp till stugan med alla mat och allt fanns det inget när jag kom hem, och jag är inte lite hungrig efter skolan, så har typ käkat upp halva min chipspåse, känns inte lika gött nu i efterhand..

Nu ska jag kolla vidare på top model och vänta på att pappa kommer hem.
Under helgen blire bara fotboll skulle jag tro, vilket inte mina ben vill, men de får gå .

poss.

tråkigt = slänger in några vårbilder.


hahahah!








myror.


vårväder gillas starkt!



Hur underbart gött äre inte med vårväder?  Bara det inte hade blåst så himla mycket så hade det vart perfaa!
Eftersom det va gött väder igår med så åkte jag och evve till emma efter skolan, då tog vi mopperaggen genom hela bfors,  sen blev det till emma och fixa sig, och sedan iväg på träning :).

Det har vart så mycket fotboll nu ett tag, så är helt slapp i benen och det värker i dem för jämnan, så är rädd för att benhinneinflammationen är påväg tbx.. FAN isf.

Idag efter skolan åkte jag hem och åt och chillade ett tag, sen kom evve, fredin, sebbe och pontus så åkte vi upp till godisfabriken och köpte godis. Sen åkte jag och evve hit och färgade mitt hår, men för andra gången i rad så syns det ingenting!  Blir så lessen :(

Nu har jag precis lagt in lite bilder på datorn, så ska sätta mig och redigera dem, sen blir det en tidig natt för mig så att jag förhoppningsvis är utvilad imorgon då vi har np i engelska, uuuuusch.

posss3N ,

seger! ♥



usch vilken seg dag i skolan, kändes verkligen som att dagen aldrig skulle ta slut, men det gjorde den ju som tur va.     Då blev det hem och äta och tagga träningsmatch mot laxarby som började vid halv sex, va sjukt nervös som vanligt, men det gick bra, slutade med seger ( 4-1 )  :D !    
Blev också lite extra glad eftersom att jag gjorde mitt första mål i damlaget, så det gjorde min dag :) .

Nu har jag precis duschat och ätit, så ska lägga mig och invänta big brother.. Egentligen borde jag väll sova med tanke på att jag varit aptrött de senaste dagarna, men går ju inte att missa bb! 

imorgon är det likabehandlingsdag på skolan, så det blir nog rätt chill hoppas jag på. Sen efter det leka med emma och evve, och sen på kvällen träning :) .

Godnatt ♥


gkifodjvmlk.


~ till det som är vacket ~ 
filmen va faktiskt bra tyckte jag, dock lite seg och långdragen. Men ändå bra :)


Fy vad trött jag va imorse!   Varje gång jag tänkte gå upp slutade det med att jag saknade min varma säng så mycket att jag bara skulle lägga min en liiiten stund till, men tillslut fick jag gå upp ändå! :(

Hade totalt glömt bort att vi hade hemkunskapsläxa tills idag, och det förhöret gick då skit eftersom att HK:n är första timmen  -.-  ..

Efter skolan blev det uv-samtal.   Det gick faktiskt rätt bra, bättre än jag trodde iaf :) .

Nu har jag nyss ätit kebabtallrik och ska nog lägga mig i soffan och kika film fram tills 7, för då blire långed och träna.   Är så stolt över evve som ska med också :') !

Nej, nu ska jag som sagt slänga på en film. 
pussii.

seg dag,

Jag som skulle sova så otroligt länge idag, så blev det ju med det .. Mamma väckte mig redan vid tio och sa att vi skulle åka upp till momma och offa, så det va bara att gå upp ur sängen och göra som hon sa.

Men det va ganska mysigt där uppe ändå,  anneli och sten-ove va också där.    Och jag gick upp och va med elin en stund som jag inte har träffat på ett halvår, så det va kul :)
Sen gick jag ner till momma och offa igen å åt vofflor, sen blev det att åka hem.

Nu har jag nyss duschat och ska börja fixa mig lite smått för att sen vid sju gå på sista bion med evve och linnea, hoppas den är bra, för det är typ bara 1-2 kanske 3 filmer som varit bra av alla jag sett denna veckan..

Kanske skriver ett inlägg när jag kommer hem om jag orkar,   
pussN,

trööööttttt är bara förnamnet, ja .


duktig jag är på att måla, nej hihih.

Rubriken säger väl det mesta efter gårdagen.   Men det var en helmysig kväll med goa människor :)

Somnade iaf hos evelina imorse vid tre,   och halva natten har hon och fredrik knött på mig så jag fick bara en liten del av sängen mendans jag fick hålla emot mig med andra handen i golvet, hahah!

Sen vaknade vi vid nio och sen blev det långed på fotbollsmöte för min del, det va intressant men va så sjukt trött så ville bara hem.   

Nu ska jag slänga på en film och kolla på den tills klockan blir tre, då blire hem till linnea och mysa med henne tills bion börjar ikväll :)     sen hem och SOVA SÖNNER! 

Nu ska jag som sagt kolla på film,  puss :).

första april!



Jag är ganska så lättlurad av mig, men idag har jag faktiskt lyckats låta bli att bli lurad, så nu är jag rätt stolt över mig själv :)             någon av er som blivit lurade?

Seg dag som vanligt på fredagar då vi har fem lektioner och bara typ tjugo minuters rast som längst, men det är de väll värt eftersom det efter de är helg! ♥

Senare blir det nog gårn och kanske käka pizza med evelina och kanske jessica, sen bio tror jag,
och imorgon är det först fotbollsmöte i långed, sen hem och va med alexandra, och sen bio :)
sen på söndag blire nog bio större delen av dagen, sen är filmveckan slut :( . 
Så jäkla mysigt att va på bio ju!

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på film,   puss!


RSS 2.0