jag + matte =


Blev skolan imorse för att göra B1 & B2 i matten. Hade intalat mig själv att det skulle gå bra och att jag inte är så dålig på matte som jag verkligen tror, men vad jag tänkte spelade ingen roll, fyfaaaaan vad dåligt det gick!  Sämsta proven under alla mina skolår :(   Så nu väntar jag mig bara att få IG, dreet!!  Får hoppas på att de två delar som är kvar är mycket enklare, annars ligger jag väldigt risigt till, hehehh. Och IV har jag ingen som helst lust att gå..
Gick upp till konsum efter proven och åkte hem i sällskap av lenita som inte heller mådde bra, så vi har legat och degat i min säng och kollat lite på big brother, men nu åkte hon nyss så ska nog sova en stund :).
Tur att det är fredag imorgon så man har två dagars ledighet att se fram emot :D .
kysshej <3

inte meningen jag ska ha klänning ?

Eftersom att jag har degat sönner hela dagen så har jag även suttit och kikat runt på klänningar som jag ska ha på niornas lunch och på själva avslutningsdagen.  Matilda hittade en hur söt klänning som helst, och sen hittade jag också en,  men såklart finns dom bara i M & L , så jävla typiskt :(  ..
Svårt att veta också om dom är stora eller små i storlekarna när man måste skicka efter, stog att man kunde kontakta dom så får väl skicka ett mail eller nått och se om dom har på lager.
Såhär ser dom iaf ut :


 


100504

Vaknade vid halv 7 imorse och kunde inte svälja, och huvudet pulserade som en tickande bomb.  Så här ligger jag i min säng och förblir nog här resten av dagen skulle jag tro. 
Måste dock till skolan imorgon för att göra två np i matte, men känner mig redan lite bättre så det ska nog gå bra att klara av hela dagen :)  .
Satt och räknade ut igår att det är 36 dagar kvar i skolan, men så ska man ju räkna bort helger och lovdagar också, så nu börjar slutet verkligen närma sig! :D   Som jag säger varje år så har jag aldrig längtat såhär mycket efter sommar,   hoppas och tror det kommer bli den bästa sommarn någonsin!

Nu ska jag se på film och försöka äta frukost, puss och kram skumbanan.


Basshunter vs Big Brother .



otroligt vilken sommarkänsla man får av denna låten, grrrrr! ;)


dree-etväder!



Blev ingen träning för mig igår, fick ont i knät efter matchen och tror att benhinnorna spökar igen. Är det så blir jag så jävla förbannad, för det va verkligen skitjobbigt! :(     men får hoppas det inte är det.
Idag när jag vaknade hade jag dretont i halsen och huvet, och har haft det hela dagen. Skulle egentligen hängt med matilda hem men eftersom jag inte känner mig bra så åkte jag hem ist, så nu ligger jag här i soffan under en filt och ska kolla på nån film och vänta på att pappa kommer hem med min kebabtallrik! :)   mumma!
Sjukt äckligt väder har det vart idag, kallt blåsigt och regn/snö/hagel :s   fffy!
Ringde pappa förut och frågade om någon ringt på min moped, men ikke.  Så otålig är jag, haha.

P uS s


humör på topp.

Va med hanna en stund typ nyss, va ute premiärhoppade lite på grannarnas studsmatta, haha. Sen tog vi även ut moppen, som helt oreoligt funkade efter typ några minuters kickande.. Lite kul när hanna körde eftersom jag trodde hon skulle köra av vägen, men de gick allt bra ;) .
Helt otroligt är att mamma gick med på att jag nu ändå ska få byta moped, och hon lyckades övertala pappa, så just nu är jag såhääär glaaad! :D     Bara någon slinker in på min moped på blocket nudå, var ju det också..

   

ska kika på reprisen av mästarnas mästare,          Något alla kanske inte visste är
eftersom jag somnade ifrån det igår.
Hejar såklart på denna läckerbiten                         att jag är släkt med den här goingen
Ingemar Stenmark, så go. Hihii.                               också, ;)     natttii!  


tröttt-t-tt-

Trött som aset var jag imorse när mamma väckte mig, ingen större nyhet när det är skola, menmen.
Dagen rullade på bra ändå, lagade marinerad kyckling med nudlar och currysås med evve på hemkunskapen, fan va gött de va, måste göra det hemma snart! :)
Efter skolan åkte jag hem, så kom linnea hit en sväng och lämnade min laddare som jag glömde i hennes moped i lördags, så snällt av henne ;) .  Sen blev det att ta med sig matteboken och åka upp till moster och sten-ove för att plugga och försöka förstå lite bättre, gick faktiskt bra. Men imorgon har jag säkert glömt det :( ..
slänger in lite bilder på kläderna och lite annat smått och gott, puss!


linne, skärp, smink, parfym, nagellack ~ H&M.  Jeansshorts, t-shirt ~ gina. Skor ~ din sko.


jag och min älskade mormor ♥


DLIK ♥


dödaaaa!


ah, typ såhär ser de ut på en match med världens bästa lag!


heldag i uddevalla.

Igår va det ju valborg, blev inte riktigt som jag hade tänkt men får väl ta igen det på midsommar ist,  men det va ändå mys :) .  
Idag blev det upp rätt tidigt för att åka med mamma och pappa till torp, fick tag i en del saker så slänger väl upp en bild på det typ imorgon eller tisdag.   Efter torp blev det att käka på donken, sen vidare till undavallen och spela match.  Förlorade med 3-2, men vi kämpade ändå på bra tycker jag! 
Nu har jag precis duschat och väntar på mat, samtidigt som jag kollar på mästarnas mästare.
Imorgon är det back to the reality , uschuschusch. Skulle kunna lägga mig ner och grina för att lovet är slut, men nu taggar jag sommarlov om 6 veckor! :D    Efter skolan blir det iaf upp till moster och få hjälp av sten-ove att plugga matte till np på onsdag, sen träna.
puss!

RSS 2.0