blev faktiskt så att jag la in bilderna, så nu kommer några :)



min söta pisse <3




min vovve <3




korvbild på mig.




bild under promenaden till emma :)



jag i min mysiga mössa jag fick av momma och offa i julklapp <3




random bild.




och detta får bli sista bilder, fler kommer lite då och då :)



två mysdagar .



Tjuue!    Har varit en ganska seg start på lovet, och tråkiga händelser,  men nu är jag med igen :).
Igår gick jag bort till emma och lekte med henne hela dagen, senare på kvällen hyrde vi film, käkade chips & godis, och myste, så sov jag hos henne tills idag ,  de va best,  sen kollade vi också på hennes lillasyster och hennes kompisar när dom hade gjort en show, så söta!  haha .    Har också tagit en del kort med min kamera, så får verkligen se till alla få in dem på datorn snart som jag lovar varje dag ..  
Åkte med mamma och pappa till billingen en sväng förut, och hälsade på marcus och emelie, och marcus hjälpte mig äntligen så att jag fick nerladdat spel på mobilen (y) .   Nu återstår det bara att övertala honom så jag kan ladda ner låtar till mobilen eftersom att jag är sämst och inte har lärt mig det efter typ 2 års slit ..
Har för tillfället också djävulskt ont i mitt öra, eller ja, har haft det i snart 1,5 timme , så hoppas det inte förstör något inför nyår imorgon!    Nu ska jag hoppa in i en varm dusch och stå kvar där i några år, fryser som en idiot, sen blir det sängen och film :) . 
Hörs imorgon,   pusss!

helt okej dag i thn :)

Vid halv nio imorse kom moster och hennes man och hämtade mig, då åkte vi upp till veronica för att hämta henne och meja.  Sen bärde det av till trollhättan, har mest gått runt med lillskrutten i affären för att hon ville pröva en MASSA mössor med hello kitty på , haha.  Hon är så go!
Fick iaf köpt tre saker på gina, ett par jeans, kortare tröja, och en blå/vit- rutig skjorta :) Så det blev ju en del saker iaf..   Nu ska jag strax hoppa in i duschen , sen bara slöa framför tv:n hela kvällen ! 
Imorgon vet jag inte vad det blir, kanske ska ta och baka något.  Annars får jag ägna mig åt att kolla påalla nerladdade filmer jag har på datorn :) .    Och även ut och ta bilder och lägga in dem .
Bloggar mer imorgon,    <3

fyfan vilken dag :(

Finns bara ett ord att säga om den här dagen , SÄMST!    Vaknade imorse och allt var som vanligt, sen några timmar senare är allt skit,   har inte grinat så mycket på år och dag .. Det är så jävla orättvist, varför kan sånthär hända?  Jag var världens lyckligaste, men den lyckan varade bara i drygt en månad. 
Försöker att tänka possitivt, men det går knappt ..
Men som tur är så finns det fler chanser,    vet att ni de flesta inte vet vad jag pratar om , men det lär ni nog få höra snart.  Är af helt slut och har världens huvudverk, känns som att det inte finns några tårar kvar!
Imorgon ska jag iaf med moster, hennes man, kusin och kusinbarn och handla. Fårse om det kan få mig lite gladare, men kommer bara bli påmind när jag ser dedär sakerna jag inte vill se på ett tag . 
<3

känslan är outhärdig.

Jag tog väl ut all lycka i förskott,  jag kunde väl fan inte föreställa mig om att det skulle bli såhär ?
Jag vet inte än, och jag ber till gud att det kommer gå bra.
Har aldrig älskat något / någon så mycket, det är inte klokt!  
Har nog nästan aldrig grinat såhär mycket,  :( ..

Käre gode gud, låt det gå bra <3

sommar nu tack!

Hellu!   Har inte skrivit på ett bra tag nu, och säger förlåt för det , men har inte alls haft någon lust att sitta med datorn nu på några dagar :)  Jag hade iaf en underbar julafton, som började dagen innan med att fira hemma hos oss med marcus och emelie,  mys!     Sen på självaste julafton firade vi först med farmor och farfar, sedan vidare till mormor och morfar med nästan heela släkten, och den är inte liten vill jag lova ;) .   Jag fick iaf i stort sett allt jag önskat mig,   bland annat locktång, parfymer, smink, kläder, nagellack, fotoramar m.m , så är supernöjd!  Och idag åkte jag, mamma, pappa och emelie till trollhättan på mellandagsrean, blä vad mycket folk det var, men fick iaf en 'digital systemkamera ' , slalomhjälm, slalomglasögon och stavar, underbart! 
Tänkte gå ut imorgon och ta bilder med min älskling och sedan lägga in dom på datorn, för just för tillfället har jag inga bra bilder.  
Denna vecka som kommer är i stort sett fullspeckad, ska ha jättekul :)  Och nyår blir antagligen att fira med marcus, emelie, kusin, och hennes kille, och elias ( kusinbarn ) så det ser jag fram emot :) .
Sen efter nyår hoppas jag på att det går jättefort och blir vår, och sommar <3
Nu ska jag äta, och sedan bara ta det lugnt. 
puss !

bänkad framför tv:n hela kvällen!

Har nästan precis kommit hem från bfors för andra gången,  men glömde att handla saker till julgodiset, fan.
Aja, ska ju som tur är fram imorgon igen, haha ..  Nu har jag nyss käkat pizza, det var verkligen inte helt fel. Idag är det nästan bara bra program på tv:n, så nu vet ni vart jag kommer sitta bänkad hela kvällen.  Först är det bonne söker fru, och ung&bortskämd, sen är det Morden i Sandhamn!   Mamma kommer att tvinga upp mig tidigt imorgon så att vi är i bfors när alla småaffärer öppnar, eftersom att det var så himla svårt att hitta någon parkeringsplats förut idag, så imorgon blir det ingen sovmorgon ..
Nej, nu ska jag hitta på något fram tills klockan åtta!
Hörs imorgon,    puss!


aha .


Offa ( morfar ) kom hit förut, så jag och mamma åkte med honom fram till bengtsfors och hjälpte honom att köpa julklapp till momma, blev fin stickat tröja .   Sen följde vi även med honom in på konsum och handlade julmat eftersom att nästan hela släkten ska vara hos dom på julafton :)  mys.
Senare när pappa kommer hem ska vi fram igen, då blir det att handla julmat tills imorgon eftersom att narcus och emelie alltid kommer hit dagen innan och firar lite jul med oss , så får passa på att köpa saker till att baka imorgon, tänkte göra rockyroad, knäck och chokladkaka med vit choklad (y) .   Och eftersom att emelie nog kommer hit ganska tidigt imorgon så får hon hjälpa mig med det.  
Hittade heller inga julklappar i de affärerna vi var inne på , så får åka med mamma och emelie till bengtsfors imorgon igen och då MÅSTE jag hitta till alla jag har kvar att köpa till.
Nu ska jag gå och äta något, så blir det nog ett inlägg till ikväll .
hejs <3


snälla, gör inget dumt..  Jag älskar dig!


dan före dan före julafton :)



Fick påhälsning av ett gulligt rådjur för någon dag sen :) .

Moorning!    Underbart med sovmorgon och vakna och veta att det är jullov!    Och nu är det bara två dagar kvar tills den efterlängtade julafton, vet inte om denna dagen är nog den segaste dagen innan jul, eftersom att man inte kan tänka ' åh, imorgon är det julafton ' , men det kan man ju tänka imorgon :).
Nu har jag iaf nyss sett på dagens avsnitt av hotell gyllene knorren,  och ska snart dra mig upp ur sängen och äta frukost. Sen idag blir det att åka med mamma typ fram till bengtsfors för att handla de sista julklapparna. Jag köpte min första julklapp i slutet av november, och tänkte att i år kommer jag att bli klar fort, men nu står jag här två dagar innan julafton och har sex julklappar kvar att köpa!  hehe .
Det är inte klokt heller hur kallt det är ut, man fryser ju ihjäl..
Nej, nu ska jag äta frukost ,   hörs senare .     :>

tar natten tidigt idag . .

Innan jag åkte hem från marcus och emelie förut så låg jag och halvsov i soffan, sen somnade jag i bilen påväg hem, och nu sitter jag här lika trött ..  Så får bli natten ganska tidigt för mig ikväll,  och det är väl bra eftersom att jag vaknar i tid imorgon så jag kan få köpt mina julklappar som jag har kvar att köpa!
Va ju som sagt på expert förut, och kameran var såklart undanlagd av någon annan som skulle köpa den, så han skulle beställa hem fler, men mamma och pappa va tvungen att fundera på det eftersom att man isf var tvungen att köpa till en blixt, och den billigaste kostade 1500 som var någorlunda bra, och det är ju inte kokt tycker jag .. Så vi skulle fundera på om det kanske var lika bra att lägga pengarna på en annan som var lite dyrare men med inbyggd blixt , sen när vi satte oss i bilen ringde mamma, så pappa skulle gå in på expert en gång till, och jag fick inte fökja med .. så är rätt så mycket nyfiken nu, ja (a) ..    men det är ju bara 3 dagar kvar, så får hålla mig tills det :D.     Nu börjar snart Morden i Sandhamn, så efter att det är slut klockan tio så tar jag natten, hehe.
Hörs imorgon,  hejs ;*


<3

hemkommen :)



Kom typ nyss hem från billingen, har varit en mysig dag <3 .
När mamma kommer hem ska jag och pappa nog till expert och lägga undan en kamera!  Så är just för tillfället överlycklig, haha . 


Det bara är så, vissa älskar man mer än andra.  Och jag får en stark känsla av att de som är älskvärda jobbar för att få sina bästa vänner på ett bra sätt.   Och behandlar alla lika,    för det är alla värda.   Men där ljög jag, inte alla..

wiho, ingen skola på tre veckor!

Nu är det verkligen såhääääär skönt med jullov,  underbart verkligen. Att få göra typ precis vad man vill i nästan tre veckor, inte behöva lägga sig i tid för man vet att man måste gå upp tidigt nästa dag till skolan, inga läxor, och inget mas alls .    Efter att vi slutade idag hämtade emelie mig på skolan, så åkte vi hem till henne och marcus, fast han är inte hemma , så jag och emelie har varit hos hennes syster i stort sett hela dagen. Nu håller vi iaf på att laga mat, blir makaroner och kättfärsås,   mumma!     Senare kommer pappa och hämtar mig, då blir det hem och kanske julbaka, som jag skulle ha gjort i flera dagar, annars blire nog in på konsum och köpa götta och kolla på sunes jul , haha .   Fast ska också kolla på andra delen av Morden i Sandhamn senare, det va riktigt bra :)!
Nej, nu ska jag dra mig från datorn, så bloggar jag mer senare . 
Puss!

en dag kvar, sen ett efterlängtat lov!

Hellu.   Blev då skola idag, helt onödig dag enligt mig.  Kollade först på film, sen spelade spel, och sen hade musiktävling. Och idrotten bojkottade jag, så drog upp till kickis ist och fikade, hehe .
Sen efter det tog jag följe med evelina och jonte hem till moster, så hjälpte henne att julpynta och så , sen ner till konsum för att träffa mamma, så gick jag och hon till expert och kollade på en systemkamera som  var 1000 kr billigare fram tills jul, så jag och pappa ska antagligen lägga undan en imorgon :)!  Men frågan är då när jag ska få den, men det blir antagligen bara någon dag efter jul, så att jag kan hjälpa till att betala lite med mina julklappspengar.  Nu är jag vrålhungrig så ska skynda på mamma att göra mat . Imorgon är det äääntligen sista dagen, ska bli så OTROLIGT UNDERBART SKÖNT med lov, så vet inte vad!   Och imorgon efter att vi slutat ska jag hem till marcus och emelie för att baka julgodis, blir mys.
Nu ska jag kolla på de bästa avsnitten av sune , hahah.
Skriver mer sen .
<3

fick bli ett till inlägg ändå (y




Eftersom att jag inte är ett dugg trött och har tråkigt så kan jag lika väl skriva ett till inlägg, om ni orkar läsa, haha :) .   Väntade på att klockan skulle bli nio så att beck började, men då knäpper pappa över och ska kolla på 'day after tomorrow' eller hur de stavas ... så jag hamnade här ist !
Slänger upp en bild på den systemkameran jag hittade också, ni kanske inte tycker den är bra, men jag nöjer mig nog med den, eftersom att jag ändå inte är så bra på kameror och såntdär, men den blir säkert bra (y' .
Nu ska jag lägga mig under en filt i soffan och försöka övertala pappa att kolla på beck ist.
Godnatt ;*

och så var det söndag kväll, igen .

Har inte alls gjort mycket idag, som vanligt när det är helg, hehe .  Har inte ens vart ute med vovven som jag skrev och lovade mig själv att jag skulle göra idag, vet inte vad det är med mig.
Men pappa tog in granen förut, så jag har iaf hjälpt till att klä den, så nu är den fiin .
Kollade även på handboll förut, EM-final i damernas mellan Sverige - Norge , tyvärr så vann skabbnorge!  Men tycker ändå att sverige är bäst, dom har ju kämpat som bare den för att ta sig till finalen, så tycker verkligen att dom skulle varit värda en guldmedalj!  Menmen, silver är ju också grymt bra, <3
Letade även efter systemkameror förut, och hittade en helt okej för bara 3300 ;- , så hoppas dem har kvar den på mellandagsrean, för då blir den min :)!  
Nu har jag nyss duschat och ska strax kolla klart på sune, som jag fortfarande inte gjort ...
Men innan det ska jag nog gräva mig in i garderoben och kika ut något att ha på sig imorgon, vilket inte är det lättaste .    Och eftersom att jag nog inte skriver något mer förrän imorgon så säger jag gondatt nu !
Puss på er söta barn E>


sega söndag (n) .



Åhh vilken seg dag, har ens inte kommit upp ur sängen än!  Ligger helt fastklistrad här vid sunes jul, varför började jag titta på den ? haha .
Men har iaf inte så många avsnitt kvar nu, så efter avsnitt 24 får det bli frukost som jag egentligen skulle ha ätit för typ, tre timmar sedan .
Eftersom att jag är så seg idag så MÅSTE jag verkligen ut och gå sen, annars kommer jag att vara trött hela dagen, och inte orka somna ikväll, hehe .
Nu ska jag kolla klart så jag får det överstökat.
Blev just nu så sjukt sugen på julmat, men får vänta i 4 dagar till, :(
Jaja, hejs.

vaknat på fel sida? kanske ..

Häj.   Tror bestämt att jag vaknat på fel sida idag, fast jag vet inte .  Eller så var det den löjliga saken jag såg på datorn när jag startade den ?     Jaja,  har typ precis vaknat, så ska väl snart äta frukost , och hunden har vart mer knäpp än vanligt idag, hon har bara sprungit runt och nosat precis överallt!  Så får nog ta med henne ut på en långpromenad i snövädret senare .   I eftermiddag ska mamma och pappa på skyltsöndag, och jag får inte följa med för dem skulle tydligen in på någon affär och köpa julklapp till mig, men det deppar jag inte för :) .
Nu är det bara två skoldagar kvar, eller ja .. om man nu kan kalla det för skoldagar ?   Är väl i stort sett att gå dit, inte göra någonting, åka hem, typ .   Och om bara fem dagar så är det julafton!  Det är inte klokt hur fort det går, började lixom ha nedräkning när det va femtio dagar kvar ,   skräll mig, jag vet !
Nej, nu ska jag inte sitta här längre, eller jo, jag ska kolla på dagens avsnitt av ' hotell gyllene knorren ' först .
Puss så länge E>

sista inlägget för idag :) .

Gud så seg jag är, har fortfarande inte hämtat mina tomtar, och det va rändå typ 2-3 timmar sen jag sa att jag skulle det, haha .    Fick inte kolla klart på Narnia heller förut för att mamma och pappa såklart skulle se på postkodmiljonären .  Nu sitter jag iaf och kollar på Mission Impossible 3, eller ja.. pappa kollar på den, jag funderar på att lägga mig och kolla på sunes jul, fick väldigt stark lust att kika på den efter att alexandra sa att hon laddade ner den igår, så jag gjorde samma sak som henne :) hehe .
Ska nog äta upp min sista chokladboll först , sen borsta tänderna och SEN kolla på sune .
Hörs imorgon! 
Nattinatti <3


nu har jag varit busig ...



Saknar min sötisEster på bilden <3

Haha, skäms på mig. Va nyss uppe på mamma och pappas sovrum och kände på några av mina julklappar hihihi . Fast jag lyckades inte lista ut vad som låg i dem, och det var väl kanske tur då, annars hade det ju inte direkt blivit någon överraskning, haha !
Bakade chokladbollar förut, som jag nästan åt upp på direkten, och nu står pappa och lagar mat, hur ska jag orkan det? För jag lovade ju faktiskt att inte äta något innan maten ..
Jajaja, nu sitter jag och kollar på typ en ny Narniafilm eller vad det är på 5an ? bra är den iaf :) .
Nu ska jag kolla vidare på den. så skriver jag kaanske mer sen .
<3

tomtar överallt .

Har nu röjt undan nästan allt på rummet, dammsugit, torkat rent alla saker osv . . Så nu ska jag gå upp på vinden och hämta mina tomtar, och har en hel del av det, så lär nog va tomtar överallt när jag är klar, hehe .
Glömde att ta före och efterbild men det ser iaf mycket bättre ut nu!
Skulle åka och handla saker idag för att baka med, men mamma och pappa vill inte köra nu när det snöar så mycket , så får bli en bakdag imorgon istället .
Före jag hämtar mina tomtar ska jag nog sätta mig och kolla på handboll en stund kom jag på .
Skriver nog ett till inlägg ikväll. 
 :>

sovmorgon <3


Hellu .   Vaknade strax före tio idag, skönt att få sova hur länge man vill utan att bli väckt och upp till skolan !
Sitter för tillfället och kollar på damernas strötlopp, och har precis kollat på dagens avsnitt av 'hotell gyllene knorren ' , den har faktist börjat bli bra nu , haha .
Ska snart gå och få i mig lite frukost innan jag börjar städa, och bara mitt rum kommer nog ta halva dagen, ligger saker överallt !   Hade ju tänkt att gå ut och ta lite bilder sen,  men eftersom att det snöar som bare den så tror jag att jag skippar det .  Mamma ska också ringa till erica sen och beställa tid hos mig där innan jul om det går, ska göra röda slingor :) .   Nej, nu ska jag inte sitta här längre .
hej så länge :}

spricker snart (y



Fick bli en random bild, ;)

Usch, hade inte ätit någonting idag mer än typ 2 köttbullar i skolan, och nu på mindre än en timme har jag ätit en smörgås, chips, godis och mat.. kännes som att jag ska spricka vilken sekund som helst !
Har iallafall äntligen en mobil nu, fick gå till expert med den jag lånade igår, och så bytte hon ut den mot den jag hade förra gången, så nu får jag väl ha denna i tusen år .. jag som hade hoppats på att jag skulle få en ny till
jul :(  men nae, det verkar inte som det .
Nu är iallafall marcus och emelie här, så får väl gå och vara lite social en stund .
Imorgon blir det då att städa och baka julgodis hela dagen lång, och ta vinterbilder !
Så bloggar mer imorgon och lägger kanske upp en före - och efter bild på mitt rum, lär ju va en stoor skillnad :) haha.     Nej, NU ska jag dra mig .
pyss =]

woonderbart med helg !

Tjoho, hej.     Åkte med lenita till skolan idag strax före klockan nio, så nästan direkt vi kom till skolan åkte jag, lenita, jonte och johan till shell och hämtade våra klasströjor, dom är supermysiga!   Sen blev det att spela kotten med lenita, jonte och fredin. Sen kolla på skräckfilm, sen äta julbord, sen kolla på julshow, och nu är jag hemma, så skönt med helg . Ska dock bara städa och baka i helgen, men det är väl lite kul det med, haha .
Nu ska jag kolla på dagens avsnitt av julkalendern, sen kanske ut och ta lite vinterbilder eller nått, fårse va det blir!     Ska nog äta först iallafall, så bloggar jag mer sen .
Puss <:

hungrig som .. vet inte vad!

Har ändå roat mig ganska bra idag ändå, haha.. Tur att man har djur så att man inte är helt ensam iallafall.
Nu sitter jag här och är vrååålhungrig, men mamma ska strax börja med maten, idag blir det fiskpinnar och potatis, det är inte helt fel . Pappa åkte just till expert med min mobil, dock krånglar den inte för tillfället, men den gjorde det både igår och två gånger idag, så får väl se hur det går . Kände förut att det kliade på hakan och halsen, så gick och kollade mig i spegeln, hade fullt av små röda prickar där då, och det kliar fortfarande ?  Hoppas dom är borta tills imorgon iallafall .  Imorgon har vår klass sovmorgon tills klockan nio, inte så värst länge, men gött ändå!  Har bestämt att jag ska till skolan då eftersom att vi bara ska käka nått gött, kolla på film, julshow och sen hem . Sen är det heeelg!   Sen så är det ju bara måndag och tisdagen kvar, sen äntligen jullov!
Hittade en bild förut som jag målat på paint, hade skrivit att det 'bara' var 30 dagar kvar till jul,  känns typ som att det var igår jag skrev det, gud så fort tiden går.  
jaja, nu börjar jag skriva sådär överdrivet mycket om något som inte alls är intressant, så..
Hejdå :>

städa vore inte fel, men vart finns orken . .



Ligger här i sängen och kollar runt i rummet, ser ut som ett bombnerslag här .. Borde verkligen bli flitigare på att städa, men vart få man ork till det ifrån ?  Och det är ju heller inte så speciellt kul . Har iallafall varit ut till postlådan med hunden och tillbaks, ingen rolig post heller, bara ett julkort och tråkiga brev till pappa .
Sitter och tjötar med lenita på msn också, och stödjer henne i hennes alla problem, snällt av mig tycker jag :) .
Nu får vi se vad jag ska hitta på ,   möjligtvis sätta mig och sticka lite!
Tänkte visa några fina halsband som jag önskar mig i julklapp, alltså dom på bilden , något att önska sig iallafall !
Pyss.

trött på skiten!

Moorning!   Är verkligen trött på att vara sjuk nu, har varit det i stort sett sen i fredags kväll, varför är det så långvarigt nu för tiden? ahh, blir galen!
Ska iallafall kolla på dagens avsnitt av Hotell gyllene knorren nu, känns som en något bra start på dagen, sen får det väl bli datorn och film hela dagen, igen ..  datorn är min bästa vän för tillfället .
Skriver mer senare när jag hunnit få tråkigt !
Pyss <:


Ny header :)

Ellen har varit jättesnäll och suttit och gjort en ny header och design till min blogg nu, tack! :)
Tyckte att emmas också var fin, men kände för att få lite förändring.
Sitter nu och kollar på bonne söker fru, och efter de blir det maria wern!
Fårse om de blir skola imorgon, känns mer som att en dag till hemma behövs, blä!
Hörs imorgon, kyss!

äntligen kom mamsen hem !

Pratade med momma ( mormor ) i telefon förut, då försvann min röst helt !  Men nu börjar det låta lite iallafall, haha ..    Mamma kom nyss hem,  och det gillas, för jag tycker inte alls att det är speciellt trevligt att va ensam hemma när det är mörkt .  Blir galen på mobilen som inte går att starta, så om någon vill nått får ni väl skriva på datorn eller nått :).
Har ägnat större delen av dagen till att kolla på ' the pacifier ' så braa !
Nu väntar jag på att maten ska bli klar, sen blir det nog tv resten av kvällen.
Puss.

tävlar med denna bilden :)



Mamma hittade i en tidning igår en bildtävling där man skulle skicka in vinterbilder, där segraren vinner 5000 :- , så jag skickade in denna bilden, inte för att den kanske är så bra, men jag och emelie venborg ska ut och ta finare bilder på tisdadg med hennes systemkamera, så skulle vi råka vinna får vi dela på pengarna, haha :) .
Min mobil har ialafall börjat krångla nu igen, den är jättevarm på baksidan och lyser hela tiden, eller ja, displayen slocknar aldrig.. men eftersom att pappa inte kommer hem förrän vid 6 idag så får han lämna in den imorgon.
Nu ska jag kolla på 'upp' :) .

sjuker, igen ..

Häj!        Blev då som sagt att stanna hemma idag, kunde verkligen inte prata imorse när jag vaknade, blev bara viskande ljud när jag försökte ropa på mamma .. Halsen känns inte så gó idag heller , blä !  Börjar verkligen bli trött på denna skiten nu .
Har iallafall nyss vaknat och ska nog snart äta frukost,   lätt att jag ska dricka varm oboý då .
Dagen får väl spenderas framför tv:n och datorn, tänkte kolla på de avsnitt som jag missat av julkalendern, sen får det väl bli någon annan utjatad film .
Glädjer mig iallafall åt att det bara är FYRA skoldagar kvar nu, så underbart himla skönt :)!
Räkna med att jag inte kommer att ha så speciellt kul idag, så ett antal blogginlägg blir det nog, hehe .
Hejdå så länge !


nattis :)

Tänkte nu krypa ner i min varma säng och kolla på en film, ska ta med mig en kopp med varm oboý också  :)  .   Blir nog antagligen att vara hemma imorgon eftersom att jag nu har feber och kan knappt prata ..
Natttis ;*

dags för hårförändring ?

Sitter och funderar på vad jag ska göra med mitt hår,  ska inte klippa mig igen på ett bra tag iallafall eftersom att jag ska spara till lååångt hår . Men mitt hår växer så sakta :(
Har även planerat att köpa hårfärg i några veckor nu, men kan inte bestämma hur ..
Ska jag färga ;

mörkare brunt,
röd/brunt,
röda slingor
eller ljusare slingor ?

visa gärna era åsikter :)!  

lkjgmdkvl

Jag bara hatar min hals, den är alltid så jävla jobbigt och ska masa och förstöra, inte för att jag har så ont, men körtlarna är så jävla svullna så de känns som fotbollar, typ.
Har nyss ätit mat iallafall, och det va gott .
Blir kanske att stanna hemma imorgon, och se om jag blir bättre, så får passa på att sticka hela dagen så att eivor inte blir besviken på mig, haha .
Nu ska jag och pappa paxa soffan och kolla på handboll !
Skriver kanske mer sen,  om inte så lär det bli en del inlägg imorgon om jag är hemma.
Häjdå .

äntligen godkänd i matte :)!



Hellu !     Mådde inte alls bra imorse när jag vaknade, men eftersom att jag skulle göra omprov i matten idag så fick jag gå till skolan ändå, så skulle jag åka med mamma hem strax efter 12, men började mp bättre senare under dagen, så hoppas på att förkylningen håller på att överge mig :)    Fick också godkänt på matteprovet, så nu är jag verkligen glad!     Känns ganska så onödigt att vara i skolan eftersom att vi inte gör något direkt vettigt ändå, men det är ganska gött det med .  På fredag får vi sovmorgon, och när vi kommer till skolan så skulle johan och alberto bjuda på något gött, också skulle vi kolla på skräckfilm, och efter det kolla på julshowen, så är ganska mycket chill det som är kvar innan lovet .
Var uppe med tjejerna och hampus på språket och köpte present till jocke, hoppas det går bra med honom, saknar dig :].
Har lagt in bilderna från mobilen på datorn nu också, så slängde in en av dom , har ju fler men dom sparar jag yill andra tillfällen, ;) .
Nu ska jag gå och göra min en smörgås med julskinka på, gott !  Sen ska jag bara ta det lugnt .
Pjuss!


lucia :).



Hej!     Har inte varit en speciellt bra natt/dag,   har högst sovit tre timmar inatt, resten av tiden har jag legat vaken och mått illa, och frusit !    Men som sagt var det lucia idag och vi slutade redan klockan 10, så jag masade mig iväg till skolan iallafall, sen blev det att ta följe med evelina och jessica, för jag skulle hem till moster och sten-ove, och nu har han lärt mig matten iallafall :)  ..    
Sitter här med lite panik eftersom att jag inte kan svälja utan att det känns som jag ska spy, bläää!
Måste bli frisk snart, det suger get att va sjuk, verkligen.
Nu ska jag kolla lite på tv.
Hejdå .

hjälp mig!

Nästan så att mobilen hör vad jag säger? Den har nu börjat dampa, haha. 
Och eftersom jag har så svårt att välja mobil så snälla hjälp mig? Kommentera vilken ni tycker, :)


nummer : 1



nummer : 2


nummer : 3 


sjuker hela helgen ..

Hej!   Har varit i stugan sen i fredags, marcus och emelie har också varit där, mysigt!
Har dock varit sjuk hela helgen, trodde igår att jag fått halsfluss, som tur är så är det liite bättre idag, men är hur svullen som helst i halsen och har nu lite feber.. Så det har bara blivit kortspel under helgen. Är fundersam på om jag ska gå till skolan imorgon, men det får nog bli så eftersom att det är lucia och vi bara går till klockan 11. Sen när vi slutat blir det till moster anneli och sten-ove, eftersom att han ska hjälpa mig mer till matteprovet .
Hörde på nyheterna imorse om någon terrorattack i sthlm?  Vad är det som händer ? Usch vad läskigt..
Var på bengtsfors förut en liten stund med evelina och hampus , det va trevligt :).
Fick även tillbaks min mobil i fredags , och just nu väntar jag bara på att den ska gå sönder så att jag får byta mot en ny, men bara för att jag vill det så gör den inte det, men får väl va glad så länge jag har en telefon, hehe.
Nu ska jag nog lägga mig i soffan under en filt och kika på en film!
Slänger inte in någon bild idag, men ska lägga in en typ imorgon för har på mobilen, ska bara hitta sladden!
Puss!

sjuker .



Vaknade vid fyra inatt och hade djävulskt ont i halsen, så stannade hemma idag. Så ska nog ägna resten av dagen till att plugga matte, eftersom att jag missar omprovet idag, men det var väl lika bra eftersom att jag glömt allt på typ två dagar ..    Det går in genom ena örat, och ut genom det andra ;s .  
Mamma och pappa ska till töcksfors senare idag och handla julklappar, så dom kör nog upp mig till moster anneli då, så att jag inte behöver vara ensam hela kvällen, hihi..    Men Sten-Ove är bra på matte, så han hjälper nog mig med det :).    Nu ska jag strax äta frukost iallafall, sen duscha eftersom att jag inte orkade det igår, SEN plugga!      Va inne på expert igår och kollade hur det gick med min mobil, och den håller på att testas nu,  jag hoppas den går sönder när jag får tillbaks den, så att jag får en ny. Är trött på att skicka in den så fort jag fått tillbaks den!     Så är lite i valet och kvalet eftersom jag inte vet vilken jag vill ha, men det står mellan xperia x10 mini pro, xperia x2 eller en satio.  Men får väl ta det när den dagen kommer, vilket är snart hoppas jag!
Nu vill jag bara ha jullov och julafton, som är största höjdpunkten på året,  och två kommer sommarlov.  Så efter att det varit jul kan det gärna få gå fort till sommarn.
Oj, vilket långt inlägg det blev.

ByYe .

plugga plugga plugga ..



Hej!
Stog i skolcaféet med evelina idag, chill !   Men gick ifrån en stund för att göra spanskaprov, usch vad dåligt det gick..   Förvånar mig inte om jag får omprov på det med!    åhh, jag orkar inte med skolan mer, vill bara ha lov och koppla bort allt som har med skolan att göra, förutom kompisarna då, haha.
Eftersom att jag har matteomprov imorgon så är det nog hög tid att sätta sig och plugga till det nu, medans pappa gör pannkakor, :) götta.
Började på att sticka en bebismössa i fleecetyg idag, passande eftersom att det bara kommer drösa fram bebisar nästa år, haha.
Vi har även uppdansning imorgon, är dock osäker på hur jag ska göra, eftersom att jag i stort sett missat alla danser, så det kommer ändå inte att gå bra :( ..
Va framme på b-fors med pappa för en stund sen med, och pantade flaskor, så blev det också att köpa en julklapp till mammii :).

Nu ska jag fördjupa mig i matteboken.
Puss!  <:

min älsklingsmeja är just nu på jouren i bäckefors, eftersom att hon inte blir helt bra från det att hon varit sjuk,  krya på dig gumman! <3   loveu.


två veckors slit kvar !

Hejsan..    Skulle ha bloggat igår hade jag tänkt, men kom inte hem från träningen förren strax efter nio . Så duschade först och sen bums i säng!
Idag gick skolan ganska fort,  och idag är det exakt två veckor kvar tills jullovet, så underbaart :)
Har spanskaprov imorgon , men eftersom jag somnade med pappren i handen när jag kom hem så får jag väl snart sätta mig och plugga lite.
Fick reda på igår att min kusin ska få en bebis i maj, så får två kusinbarn 2011, först i januari, sen maj .  <3
Nu ska jag gå, puss!

ogilla söndagar.



Hej!  Har varit superskönt med helg som vanligt, var i töcksfors i lördags och skulle handla julklappar, men hittade inte ett skit!    Så det blev bara en tjockare kofta för min del ..
Nu har jag precis duschat och väntar på att beck ska börja, fast det är ju trots allt en timme kvar .
Gillar inte att vakna på söndagar och veta att det är måndag imorgon , alltså skola .
Men för varje dag som går är det närmare jul, så får tänka så  :) .
Nu är det sista riktiga veckan i skolan innan det blir chill,   underbaart !  Dock är det en hel del skolarbete som ska göras denna vecka, men fick iaf bort hemtentan förut, och det känns skönt .
Nu ska jag gå och fixa morgondagens outfit! 
Puss!

okej, ett sista inlägg .

Kom på att jag bara vill skriva av mig om en person, som betyder hur mycket som helst. Och hon vet nog vem det är . Men du kommer bara tycka att jag är töntig, men det bryr jag mig inte om :) .



Jag har velat bli kompis med dig enda sen jag träffade dig. Och det blev vii ju nästan på direkten. Jag kan göra allt med dig, och berätta precis vad som helst, och inte behöva vara orolig för att du ska sprida det vidare. Jag saknar dig ganska ofta, och jag trivs i ditt sällskap,  du är som den systern jag aldrig fick ..
Jag är så otroligt glad att jag känner dig, och genom det har jag lärt känna många andra underbara personer också. Och sommaren kommer bli bäst.    

nu ska jag äta, hejdå :D

snart helg !



Ligger just nu här i min säng under täcket och försöker tina, var bara 17 grader här när jag kom hem. Och det verkar inte vilja bli varmt fast pappa eldar?      Har iallafall pluggat spanskaglosor som vi hade tills imorgon, inte alls kul, men det måste ju göras .
Skriver två inlägg idag istället eftersom att jag ska handla i helgen och lite så, men lägger nog upp bilder på det mesta jag köper :).
Underbart med fredag imorgon,   synd att jag missar fotbollsturneringen ..  Hoppas mamma och pappa ändrar sig så vi åker på lördag istället så jag kan va med.

btw, bilden är sen januari förra året, men det är ungefär så det ser ut redan nu?   Så undrar hur mycket snö det hinner bli innan vintern är slut !

hej IG .

Skolan gick ganska fort idag, villket är possitivt.. Började med hemtenta om kärnfysik i no:n idag, fattade i stort sett ingenting, och det var fem frågor på den, jag + typ alla andra är på fråga 1 eller 2, och den ska va inlämnad imorgon, jag får inte ihop det här ?
Sen på matten fck vi reda på resultatet av provet vi gjorde i tisdags, som jag redan riktat in mig på så fick jag ig, men eftersom det är 5e eller 6e gången i rad nu så har jag i stort sett vänjt mig :)..
Tänkte gå ut och ta lite vinterbilder nu när det är så fint ute, men typiskt att kameran var oladdad, så får bli imorgon eller nått .
Nu ska jag nog kolla lite på inget mindre än svensson svensson, haha. 
Puss.




julkalenderns första avsnitt .



Har precis kollat på reprisen av julkalenderns första avsnitt nu, vilket inte var så bra som jag hade hoppats på .. Men det kan ju bli bättre .
Mamma är på julfest med särskolan, så jag är ensam hemma med pappa, och han sitter i tv-rummet och kollar på tråkiga saker, så jag sitter här ensam på mitt rum.. haha
Ska snart gå och kolla efter om vi har något gott i skafferiet, men tror inte vi har det :(
Inte ett dugg pepp på skola imorgon, blä .  Hoppas på att dagarna fram tills jullovet kommer svisha förbi!
Nu ska jag snart kolla på bonde söker fru, följt av maria wern!
Ha de bra :) .

första december!

Ja som sagt, första december idag, känslan av att det snart är jul blir starkare nu när det är december!
Underbart skönt att vara ledig idag,  jag och mamma har varit framme på bengtsfors och
handlat lite julklappar hela förmiddan, fick otroligt nog köpt 8 julklappar!  Weii.
Har varit över -20 grader inatt/imorse!  Känns som att det kommer bli en ny isitd? heheh .
Nu ska jag kolla på ett eller två avsnitt av svensson svensson, vet att jag är nörd :) ..
Till helgen blir det att åka till antagligen karlstad eller töcksfors och handla!   Får försöka
få tag i de sista julklapparna där, skönt att inte ha det att stressa med precis någon dag innan jul!
Bloggar nog mer och slänger in någon bild senare .
puss!


RSS 2.0