bio hela veckan :) typ.



Segt att komma upp imorse, speciellt eftersom att jag var på sjukt dåligt humör redan när jag vaknade :( !

La mig med blött hår igår, som gjorde att det såg förjävligt ut imorse, då skulle jag använda min nya plattång, men den va värdelös till en början, sen när jag stått och kämpat med håret i 15 minuter så hittar jag en turboknapp som gjorde att den blev mycket varmare, så när de va dags att gå till bussen stog jag kvar och plattade, men han som tur va med den.  Sen va mitt sminkborttagningsmedel slut, så då blev jag mer sur, och sist med inte minst säger mamma att det snöar då dog jag, typ. 

Nu sitter jag hemma eftersom mamma hämtade mig vid halv 2 då johan inte va där idag så vi kunde inte sitta i något rum, typ.

Hade övnings-np i matte sista lektionen med, fyfan vad jag är värdelös på matte..

Sen vid 7 blir det bio med evve, engelen tror jag den hette :)

Skriver kanske mer sen, men nu måste jag plugga engelska -.-  
puss.

justin bieber!


söt kille :>

Kom nästan precis hem från bion, ( justin bieber )  och som nästan alla andra har även jag fått en heelt annan uppfattning om honom,  och han är ju så sjukt söt! heheh :) 

Får lägga upp före - och efterbild på mitt hår någon dag också, fast man ser inte så mycket skillnad, men lite iaf!  Ska nog lägga i lite ljusare igen och några veckor.

Nu ska jag dra mig mot sängen och invänta big brother, men har på känn att jag kommer somna ganska snart, så får se hur det blir med tvtittandet!

Imorgon blir det nog att stanna kvar efter skolan och sy på min one piece ( stavning ?  ) med evve, jessica och linnea tror jag?            Sen blir det bio igen, och efter det träning :) .
Ser ut att bli en bra morgondag hoppas jag på.

Godnatt sötisar <3

tisdagsmys.

Rätt jobbig dag i skolan då jag varit trött som apan hela dagen, men det gick :)

Nu har jag och jessica precis ätit, och nu kom evve. Så hon ska göra slingor på mig samtidigt som vi ska hjälpa jessica med hennes uppsats, sen senare blir det bio med dom och kolla på justin bieber och ser om jag blir lika kär i honom som alla andra verkat bli av bion ;) . 

kram.

plus och minus.

Mjaa, dagen har väl då varit både plus och minus.

Efter att jag kom hem förut från idrotten så hade min tå , eller rättare sagt hela foten svullnat upp så jag fick inte på mig skon igen, så blev såklart ingen träning :(   blir så jävla trött!

Som tur är hade vi kvar chips och godis sen helgen som jag kunde tröstäta på, så nu är jag lite gladare..
Beställde också en ny plattång förut, då min är såpas sliten att håret börjar fastna i den och blir nästa fett av den, så kände att jag behövde en ny :) .

Pappa har också varit nere och grejat med min moped som inte vill funka, så han ska köra den till nån som ska försöka fixa den nu i slutet av veckan, så hoppas han kan fixa den så att jag kan börja köra snart!

Men eftersom jag aldrig varit riktigt bekväm med moppen så har jag börjat kika runt lite på blocket efter en begagnad och sälja den jag har nu, men får se vad pappa säger om vi hittar någon som verkar bra.

Nu ska jag snart se på ullared, och senare en unge i minuten.

pusselipuss.

tjugoåttonde mars tvåtusenelva!


höhöh läjdi gaggggaaaa!

Var ett par dagar sen jag skrev nu, men nu ska jag försöka hålla bloggen uppdaterad dag för dag igen :).

Helgen har varit ganska lugnt, varit hundvakt åt ymer hela helgen så blev några långpromenader med honom, och en tur ut och sprang va jag också, konditionen ligger verkligen inte på topp just nu vill jag lova!

Igår va det träningsmatch mot töcksfors med damlaget, jävel va det blåste och snöade emellanåt, men matchen slutade iaf 2-2 till långed , heheh :D
Fick gött ont i tån igen också, så nu när jag tappat den ena nageln så börjar den andra att lossna, mums!!

Nu har jag precis kommit hem efter en ganska lugn dag i solan med mycket stek i solen, götta!
Gjorde labben som var kvar att göra i kemin också, så gött att ha det nationella borta och klart nu :)  .

Ikväll blir det träning och min tå tillåter det, så kanske skriver ett till inlägg innan eller efter..
Ska också försöka få in bilder jag tagit nu när det varit så bra väder också, får se när det blir av.

Kom också på nu att jag saknar alexandra en hel del, så hoppas det går fort till helgen! :)

puss! 

långed äger!!


vill ha tbx min enda snedlugg som jag blivit nöjd med..

Idag är det torsdag, vilket betyder att det är fredag imorgon, vilket betyder att exakt klockan 14.40 så är det helg! :)    det absolut bästa på heela veckan!

Idag blev det till långed med matilda efter skolan, så vi gick hem till henne och satt lite vid datorn och åt, sen ner till handlarn och träffa lovisa, matilda, frida, andrea och matilda ,  mys vare :)   inte fullt normala folk dom där i långed, men det är ju bara charmigt <333333

Nu kom jag precis hem och ska nog ta på mig en stor t-shirt och sätta mig i köket och käka pirog och sen lägga mig i sängen och kolla på film, och senare big brother som jag faktiskt blivit beroende av.. Men samma visa varje dag då jag alltid somnar i andra reklamen,  blir så sur när jag sen vaknar precis när det är slut :( .

Nu ska jag ta i tu med mina sysslor,  puss och kram :) .

tjugotredje april tvåtusen elva.


lite gammal bild, heheheheh.

Glömde bort att uppdatera bloggen igår efter att ha varit på bion, den va jättebra!  Gud så söta alla är som va med i filmen, önskar att det va mina kompisar, så underbart goa! :) 
Men lilla kristinas röst satte sig på min hjärna, och jag kunde inte sluta prata som henne.. Men det lät rätt gulligt tror jag ;) .

------------------------------------------------------------------

Idag har det inte vart lika fint väder ju, eller soligt har de ju varit, men usch vad det har blåst kallt :o
Hoppas på varmare väder imorgon.

Efter skolan åkte jag med evve upp till moster, så kom hem precis nu och ska snart äta. Ingen träning för mig idag heller då jag fortfarande är förkyld och problem med halsen som alltid -.- .  
Men nästa vecka ska jag va med om jag så har 40 graders feber, typ..

Fick förresten en fin strandklänning, fotlänk och ett armband av anneli och sten-ove från gran canaria, superfina! lägger upp bild på det någon dag.

ååååh jag blir snart galen om jag inte kommer iväg och får handla snart, har typ inga kläder kvar känns det som, eller isf samma som jag haft de senaste två åren,  kanske är dags att "uppgradera" garderoben några level ;) hahah solsidan <3.

Nej, nu ska jag äta -> duscha -> film/tv -> big brother -> sova! 
så ser resten av dagen ut, + att tjata lite på mamma och pappa och se om jag kan lyckas tjata till mig att dom ska byta rum med mig, hade vart otroligt gött isf..

Oj vad långt detta inlägget blev,  hejdå :).


underbart väder ♥



Morgonen startade bra med att jag vaknade och mådde bra, och solen lyste redan då!
Nu är det ju andra eller tredje dagen i rad som det är fint väder, blir så glad då! :)
Nu väntar jag bara på att det ska komma fram vitsippor och tussilago,  då är det verkligen vår.

Idag har det varit en sån dag i skolan igen som det har luktat APA borta vid sexornas korridor, vad gör dom egentligen :o   haha,    nejdå men det luktar seriöst så man håller på att spy.

Hände en ganska läskig sak nu precis innan bussen kom också, en gubbe som va vid parkeringen på skolan som bara hade ramlat ihop tydligen, så det var massa lärare där och så kom ambulansen och bärde in honom, usch vad synd om den stackaren :(   hoppas han klarar sig.

Nu sitter jag och försöker plugga engelska, går väl sådär.. Massa plural och substantiv å skit!
Senare vid halv åtta blir det bio med jessica, som ni ser på bilden så är det hur många lingon finns det i världen ska bli kul att se den då alla som redan sett den tycker den har varit jättebra, så får skriva sen vad jag tyckte :)  

puss så länge!


äckligt slut på denna dag..

Blev ett lite äckligt slut på denna dagen. Jag och jessica satt och kollade på solsidan förut, så då fick jag så sjukt ont i magen, sen gick det över, och kom tillbaks.. så höll det på. 
sen nu antingen är jag nån sort av magsjuk elr matförgiftad, vette fan ;s 

Aja, ska se på tv nu. 
hejhej.

tjenimittbeni,



Segt att komma upp imorse då jag somnade mycket senare än vad jag tänkte mig innan,
försökte hålla mig vaken för att se vem som åkte ur big brother, men tillslut somnade jag ifrån det, sen vaknade jag och kunde typ inte somna om..

Har vart en lugn dag i skolan, det enda jobbiga var väl idrotten då vi spelade fotboll, fast det va ändå kul :) .
Nu sitter jag här med jessica och vi kollar på top model, och sen blir det blir det att kolla på gamla avsnitt av solsidan :D  wiie.

Ikväll blire träning, men får ta de lite lugnt eftersom jag fortfarande är förkyld och har ont i halsen :(  hoppas detta försvinner helt snart!

Nu är reklamen slut typ,   hejdå :)

dream on.



Och så har ännu en helg gått, jag förstår inte hur de kan gå så fort, när skolveckorna oftast går segt?
Jaja, tillbaks till verkligheten imorgon :( .   Är så enormt skoltrött just nu, och det är typ fem veckor kvar till påsklovet!    ngmrkjhshhjbf .

I fredags åkte jag till stugan, och min fredagskväll spenderades i sängen tillsammans med min dator och saltkråkan, haha!    Älskar att kolla på gamla barnfilmer, sikken tönt :)  eller nejdå.
Sen igår körde pappa mig till skifors där vi mötte marcus, så åkte jag med hem till honom och emelie i billingen, så jag och emelie åkte ganska snart ner till affären och köpte mat och godis, så blev det att göra slut på det ;).
Magnus ( emelies kusin ) kom också dit,     kvällen blev iaf trevligt :) .

Idag har jag varit med marcus och emelie upp till hennes föräldrar där hela hennes systers familj kom upp, så vi grillade korv och busade runt där lite,   lekt med ymer har jag gjort massor idag också,  gubben! <3

Nu är jag jättetrött och ska hoppa in i duschen en snabbis, sen lägga mig i sängen och somna till solsidan.

pusss.

ljuva helg!

Så var det fredag igen, äntligen! :)
Har bara varit i skolan tre dagar denna veckan då det var studiedag i tisdags, och sjuk på onsdag. Men ändå har veckan gått segare än alla andra, varför det ? haha.

Roligaste lektionen på länge va bilden då vi hade snyggelin, hon är så glad och bara go!  hahahahha.
Skrattade sjukt mycket iaf.

Efter skolan blev det hem, sen nu sitter jag uppe i stugan i min säng och kollar på saltkråkan medans mamma, pappa, momma och offa sitter ute i soffan och kollar på så ska det låta, kul fredagskväll ;)

Imorgon blir det nog mys på isen på förmiddan , åker jag till billingen och sover där tills på söndag om allt går enligt planerna, kommer bli en mysig helg tror jag!

Hade np i kemi idag också, jag tyckte att jag var jätteduktig och skrev hur mkt som helst och jättelånga förklaringar på allt, bara det att jag glömde helt bort att ta användning av kemin om tex atomer, molekyler och skit, så tippar väll på ett ig där då ..

Nu ska jag kolla vidare på saltkråkan, och dyka ner i chipspåsen!
puss.

kanske borde plugga?



Imorse när jag satt i bussen påväg till skolan så sa matilda att det skulle va kängurumatte direkt på morgonen, eftersom att jag är skill på matte så kan ni ju räkna ut att det gick för jävla bra! :)    Heheheh..

Dagen har annars varit ganska lugn, bara haft matte och no idag.  Eller just det
kungen kom till skolan och hälsade på och berättade om sin älgjakt förra året, då han skjutit en älg och fått en såndär kvist i hatten som man brukar få när man skjutit .
Men hans historia var den att han blev aprädd för han trodde det var en tiger, men när den kom närmare såg han att det trots allt var en älg, men då blev han jätterädd och pruttade, sen kom en vindpust och älgen ramlade ner på marken och dog. 

rätt intressant om jag får säga det själv, iaf så gick de till i min dröm :D

Efter skolan blev det expert och lämna in mobilen, och linnea va min ängel som lånade ut hennes gamla mobil till mig så jag slapp att plågas med experts sämsta lånetelefoner :) all kärlek på henne!

Nu borde jag nog sätta mig och plugga lite till np imorgon,  puss!

bara för att..

Namn du vill bli kallad ? rebecka
Exakt ålder? 15 år och 8 månader
Bor ? bengtsfors
Bor tillsammans med? mamma och pappa.
Färg på ditt hus? Grått/vitt med blått runt fönster och blåa knutar.
När är du född? 15 juli 1995
Klass? 9A
Vilket år tar du studenten? 2014
Något jobb? nej
När ska du sova ikväll? ingen aning.
Duschat idag? nej, men ska.
Kramat någon idag? nej 
Pussat någon idag? hunden :D
Vad har du ätit? riskakor och brago.
Dagens klädsel? mjukis, linne å underkläder.
Dagens Snygging? haha vet inte 
Vem kramade du senast? typ mamma .    
Har du pojk-/flickvän? - nae
Hur lång är du? 167 cm typ

Favorit.

Låt ? just nu är jag beroende av sara varga - spring för livet
Dryck ? äpplejuice
Film? hm, vetinte riktigt..  
Bok? vet inte
Stad? bengan!
Land? vetinte  
Ämne i skolan? typ, idrott elr nått.

Senaste.
Personen du tänkte på? anneli och sten-ove som är utomlands.
Personen du pussade? typ sandra ;)
Gången du spydde? minns inte.  
Gången du grät? vet inte
Pizzan du åt? typ kebabpizza
Gången du var i göteborg? somras.  
Gången du var i stockholm? har aldrig vart i stockholm

Antingen eller.
Svart eller vitt? både occ tillsammans.
Hund eller katt? hm, svårt!  Men hund isf kanske .
Singel eller upptagen? upptagen
Big brother eller paradise hotel? big brother
Svart hår eller blont? blont
Blåa ögon eller bruna? spela roll :)
Choklad eller lakrits? choklad
Göteborg eller stockholm? götet
Högerhänt eller vänsterhänt? höger 
Pizza eller kebab? pizza 
Randigt eller prickigt? randigt
Älska eller älskas? båda två
Leva eller dö? leva 

Antal.
Personer som sagt jag älskar dig?
har inte räknat.
Glassar du ätit på en dag? typ 2/3.
Gånger du haft minnesluckor? typ en.
Piercingar har du? har haft i näsan, men tre i öronen.
Personer du saknar just nu? kompisarna.   
Gånger ditt hjärta brustit? aldrig tror jag.

Vem.
Ska du träffa imorgon? kompisarna tror jag, om de blir skola vill säga, annars typ mamma och pappa.
Sjöng du senast för? hahah, joakim
Hade du senast en msnkonversation? kommer inte ihåg, men typ alexandra ;D
Vill du ta med på en romantisk resa nu? haha ;)  
Förtjänar att dö? ingen.

Vad :
Gör dig glad? släkten, vänner, fotboll :)
Gör dig ledsen ? när jag tänker på döden, elr när något inte alls blir som man tänkt sig.
Vill du helst göra nu? spela fotboll! 
Längtar du till? sommarn såklart!
Tycker du om dina betyg? de är väl olika, men dom duger.
Är det bästa som har hänt dig? att jag föddes, hihi.


hundvakt.


sötisen :)


Vaknade strax efter nio idag av att marcus ringde och frågade om inte jag kunde passa ymer, orkade egentligen inte med tanke på att jag är sjuk, men han är ju snäll och så, sen skulle jag få 100 kr ifall jag passade honom, så det fick bli så ;)
Lite jobbigt att när jag kommer in med den ena hunden så ska den andra ut, och så tvärt om.. vill ju bara ligga i soffan helst, haha.

Ska nog försöka plugga lite kemi , inte för att jag vet när jag ska göra np:t nu när jag är sjuk idag, men det löser sig nog :)

Nu ska jag kolla lite till på tv, håller på att ladda ner saltkråkan, haha :D Så hoppas det är klart snart.

kramis!

fu.

Är redan drettrött på att va sjuk nu, har också blivit djävulskt förkyld nu också, så vad jag än äter så känner jag ingen smak, och har ingen lukt!   gaah.

Har kanske pluggat i högst en timme idag, på det lilla jag kunnat plugga på..
Men jag behöver inte va så nervös eftersom det inte blir någon skola för min del imorgon då jag knappt orkar gå för att benen nästan inte bär mig :(   ussch!
Men det kan ju bero på att jag bara legat i typ två dygn..
Så får väl sitter tre timmar en annan dag ensam och göra np, men det får gå ;P

kramkram.

vår ? ♥



Fint väder det var imorse när man kikade ut, ville bara springa ut och ta vårbilder!
Men så kom jag ju på att jag är sjuk..

Fortfarande feber, och hostar som en tok :(  

Mamma väckte mig idag innan hon åkte till jobbet vid halv 8, så då gick jag upp och la mig i soffan, och här lär jag väll stanna hela dagen skulle jag tro. Men ska försöka ta mig upp och hämta en risifrutti iaf.

Sen ska nog resten av dagen spenderas tillsammans med kemiboken, duktig som jag var glömde jag lappen med det vill skulle plugga  på i skolan -.-    är redan nervös inför hur provet kommer gå, men det blir som det blir! 

Är SJUKT sur över att jag blir sjuk nu när det är match imorgon, fan! 

Skriver nog kanske mer sen, :)   puss.

my feeling is not your feeling.


dutti jag är på att måla i mobilen, görfint .. :>

Har knarkat allt som går nu höll jag på att säga,
* alvedon
* c-vitamin
* päron
* morot

så får hoppsa det blir bättre snart, usch för det här! :(

Nu sitter jag och kikar lite på familjen annorlunda, medans mamma slåss om att få tbx tv-dosan för att kolla på ullared, heheh.

Snart blir det iaf att kolla på en unge i minuten,  sen sova!
Och har jag riktigt tur så mår jag bättre imorgon när jag vaknar, får hålla tummar och tår för det.
Nu ska jag nog kolla på ett avsnitt av big brother fram tills klockan blir nio!

hjärta.

förlåt för DÅLIG uppdatering.


söta lilla sanna på ikea

Har inte uppdaterat bloggen på några dagar nu, men har inte haft tid till det..
Men bered er på ett långt inlägg nu ;) .

I fredags åkte jag hem till ann-louise och sanna och hade fredagsmys med dom, va mest uppe med sanna på hennes mysiga rum och busade, sen sov jag hos dom tills på lördag då vi åkte till ikea! 
Det var en rolig dag, passade typ bara sanna så att ann-louise skulle få tag i det hon behövde, men det tyckte jag ju bara va kul,  min lilla skrutta! ♥
Fick bara tag på tre doftljus, och dom luktade underbart gott :) .

Efter att vi kom hem från ikea hämtade pappa mig så åkte vi upp till stugan, jag slocknade nästan direkt och sov i typ 12 timmar, så märkte att jag inte var riktigt frisk..
Sen när jag vaknade igår hade jag världens jobbigaste hosta och kände mig inte alls bra ..
men vid 3 igår så åkte jag och sötmatilda till mellerud och kollade på när vårt kära långed spelade match mot bäckefors, duktiga var dom och vann med hela 5-0! :D

Inatt sov jag nästan ingenting, och imorse när jag vaknade mådde jag blä..
men eftersom att jag skulle stå i cafét med linnea idag så gick jag till skolan ändå,  SO-redovisning gjorde vi också, och det fick vi filmtjejer MVG- på , så nööjd :).

Sen vid två kom offa och hämtade mig, så när jag kom hem kollade jag febern, 38,5  :(   fffyfyfyfy, vrf ska jag alltid bli sjuk ? :O    nu gäller det att dricka c-vitaminer, käka frukt och hålla sig varm!

Imorgon är det som tur är studiedag, då kommer hela dagen att ägnas åt att plugga kemi eftersom att vi har nationella prov i det på onsdag,   får väl se hur det kommer gå..

Nu får jag nog börja avrunda,  skriver kanske mer sen!
puss ♥


slutet av veckan, ser fram emot fredagsmys!


het bild?   jo tack , jag vet ;>

Dagen började med att jag och mamma blev ovänner imorse, som vanligt då jag inte orkar höra alla tusen frågor som hon ställer när jag är irriterad för att jag inte får sova längre, hehe ;) .
Så fick klara mig på egen hand att hålla koll på klockan, så när klockan var 07:23 tänkte jag att det är tio minuter kvar tills bussen kommer, alltså gott om tid!  Men så plötsligt är klockan 07:31, och jag får klä på mig fort som fan och spriiinga till bussen, så hann precis! 

Har varit superäckligt väder hela dagen, snöat, regnat, snöat, regnar osvosv..  :(

Efter skolan blev det hem till andrea å frida i långed, så vi har suttit och kollat på andra avenyn nästan hela tiden, vilket var väldigt mysigt :) .

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, så får väl sätta mig och vänta på att klockan ska bli tio så att big brother börjar! 

P U SS

snart vår? .. jo tjena



Dagen idag började ganska bra, men när man sen tittar ut och ser att det är snöstorm ute blir man ju lite ledsen, usch!!   Trodde det skulle blir vår på riktigt ju, men så kommer bajssnön igen :( 
snabbt slut på det tack!

Nu sitter jag i soffan och ska nog snart ta och göra mig en macka och kolla på film eller nått.
Ikväll är det träning, men har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra, är så sjukt trött och har ont i tån sen förra träningen då jag blev trampad på den,  euuhhu.

Funderar på att ta en sväng upp till moster imorgon för att ge en liten lista på vad jag vill ha eftersom att hon ska utomlands till helgen,  gottegrisar!   Jag funderar på att hoppa ner i deras resväska :) .

Nu ska jag göra min macka, med marmelad på :D 
puss!

fastnat i hjärnan .

http://www.youtube.com/watch?v=dKa9uZyfM64

Bonnie Tyler - Holding out for a hero ♥

Har inte riktigt lärt mig hur man får in själva musikklippet här, men ska jobba på det ;)   

fettisdagen ♥

sitter här och känner mig lite smått tjock just nu ..
Eftersom det är håltimme på musiken på tisdagar så gick jag och evelina upp till kickis och åt sallad vid tio, sen åt jag inget mer än en smörgås vid två,  så va gött hungrig när mamma kom och hämtade mig på gårn förut ;)

Och då talar mamma om att eftersom det är fettisdagen idag så hade marcus och emelie ringt å bjudit oss på semlor,  så fet som jag var tryckte jag i mig två stora semlor på bara någon minut,  kändes inte så gött några sekunder efter jag ätit upp den vill jag lova!   Sen stannade vi på lillgrillen och köpte pommesfrittisar och hamburgare, kände mig tvungen att äta det för att jag knappt ätit mat idag, så nu sitter jag här med maten upp i halsen!   Usch vad illa jag mår nu, menmen trevligt att äta :) heheheh.

Fick med mig kameran hem från billingen också, så slänger in några bilder nu, sen lite senare blir det film och en tidig natt för min del,   :) .








haha,  mobbad!
Lägger in fler bilder en annan dag,    puss!


nice or bajs.



Fy bubblan vad ledsen jag kände mig imorse när jag var tvungen att kliva upp ur min varma säng så tidigt! :( .
Stressade för att hinna med bussen, ( som vanligt ) . 

Dagen gick iallafall ganska fort, så får hoppas på att resten av veckan också gör det, för till helgen blir det att åka ner till kusin och busa med hennes små busfrön! ♥

Nu har jag precis kollat på gårdagens avsnitt av solsidan eftersom att jag höll på att dö av skratt igår när jag kollade på det, så kände att jag bara va tvungen att se det igen ;) . 
Ska nog sätta mig och kolla på big brother nu innan maten, sen senare ikväll blir det träning! 
Inte speciellt pepp på det, men aja..

puss :) ♥

låt om skolan :

Jag orkar inte mer vill inte vara kvar jag längtar efter sommar med bara sol och bad,
och maten smakar skit jag längtar inte dit,
vill bara glida hit och åka lite dit
jag vill ha sommarlooooooooooov! 

buhuhuhu! :(

sista dagen på lovet :(!



Har inte uppdaterat bloggen på ett tag, har inte orkat ;p     funderar på att ta en paus och fundera på vad jag ska skriva om för att det ska bli mer intressant, så får se hur det blir ..

Igår åkte jag hem till evelina och grejjade lite på so-filmen med några av tjejerna, kom inte så långt men en bit iaf :) .
Förut vaknade vi vid halv 1 , och nu för någon minut sen kom jag hem, så ska nog lägga mig i sängen och titta på film eller något resten av dagen..   Skulle vilja ut och gå i det fina vädret och ta några bilder, men kameran ligger fortfarande kvar i billingen :/ .

Sista dagen på lovet idag också, uschuschusch!
TAGGA PÅSKLOV OM TYP SÅDÄR SJU VECKOR :D ...

sött gästinlägg du gjorde alexandra, :)  saknar dig också!

gästinlägg

hej! :)
alexandra här, rebecka ville att jag skulle slänga in ett litet
inlägg här när jag ändå fixade lite med hennes blogg :)
vem är då jag? jo, heter alexandra och bor i mellerud. blev rätt
nyligen vän med rebecka, vilket är jättekul. hon är en toppenbrud! ;)
vi blev vänner genom joakim, min pojkvän som de flesta säkert förstår :)
men nu vet jag inte vad jag har mer att säga, hoppas ni får en trevlig helg!
och rebecka, vi får höras så fort vi kan. saknar dig :)

haha matilda!

Haha, va söt du är matilda :)  Helt okej att du gästbloggar! <3

Sitter och kikar lets dance helt ensam på mitt rum med godis och chips, kulkul ;)   nej, inte så ..

Har typ fått en propp i örat eller något, i förrgår började det knäppa i örat när jag pratade, sen kändes det som att det slått lock för örat, och känns så nu med .. så mamma va inne på apoteket och köpte nån vätska man ska hälla i örat över natten, så får hoppas det går över då!

Imorgon blir det först att åka ner tilll långed vid 11 på fotbollsmöte , och sen vidare till evve,  :)
sen är helgen slut, och det är sämst :( :( :( :( :(

heeeeeeej! :D

hejsaaan rebeckaaa, jag ville bara säga att jag blir väldigt ledsen när du säger att jag är dålig och sen tror du att jag ska tycka du är bäst :(((
det kan jag tycka om du tycker jag också e de ;D
aja iaf, nu gästbloggar jag dig eller hur man nu ska säga, hoppas att det är okeeej puss och kram din eeelskling ;*
jag ladda upp en bild från när vi va också hoppas det var okej/ din eeelskling!!! ;*

♥!



i love you more than words can say,
my heroes and heroines  ~  ♥

barnsligt hur enkelt dessa små busfrön gör mitt liv bättre! :)

hem till midgård ♥



Och så har ännu en vecka gått, fy för att alla lov ska gå så fort! :(

Skulle åkt till saimi, fredrik, elias och alicia i helgen, men eftersom att vi i so-gruppen inte gjort klart filmen än och den ska redovisas på måndag så är det nog hög tid att börja med den nu!  Så vi får slita som judar för att bli klar med den , och hoppas på att det lyckas :) .

Klantig som jag är så glömde jag mina papper om politiker under 70 & 80-talet i skolan i fredags, så har nu suttit i några timmar och försökt få ihop det på ett någorlunda liknande sätt som jag skrev det på förra gången, och nu är jag klar!  vääldigt skönt.      


NU tycker jag att jag har varit duttig, så ska sätta mig och kolla klart på avsnitten av hem till midgård, sen höra ifall hanna har något speciellt för sig idag,    hejs :)

vårkänsla!

Seg start på dagen innan hanna fick med mig ut på en promenad,  riktigt gött väder ute idag ju! :)

Efter promenaden så gick jag hem och väntade på att mamma skulle komma hem från bloms och göra mat till mig, men så ringde hon och sa att hon bara va i färgelanda, så jag får gå hungrig ett tag till .

Nu är iaf hanna här så vi ska sätta oss och titta på några avsnitt av hem till midgård och njuta av söta tyke!


hoppas det är påväg att bli vår på riktigt nu!

written in the stars.



Vad är felet på mig?  förr kunde jag sova hur länge som helst, nu vaknar jag strax efter nio varje dag :(     men kanske är lika bra istället för att sova bort lovet, men men..

Idag skulle jag ha följt med mamma, momma och offa till bloms, men det är inte direkt mitt drömställe att vara på, så jag stannar hemma ist!     Får bli en slappdag och kolla på min kära avsnitt av solsidan och svensson svensson <3    
Men har även laddat ner hem till midgård, så får bli lite variation ;) .

Kommer nog bli något/några inlägg under dagen, men hej! :)

trassel ♥



Har varit en ganska lugnt start på lovet, kom först hem från stugan/ mormor & morfar igår, men det har vart gött att vara där uppe och inte göra någonting! :)

Igår när jag kom hem duschade jag och fixade mig innan jag åkte fram till bfors och mötte emelie och meja eftersom vi skulle på bio.. En disney-film som hette trassel, visst, den är nog menad för mindre barn.. men jag tyckte den var bra, och så himla mysig :) hahah!
Blir nog en sån film som jag kommer ladda ner direkt det går, thihi.

Imorse vaknade jag vid halv tio och fixade mig innan mamma körde mig till billingen för att va hemma hos emelie hela dagen, vi bakade cupcakes med frosting, dom blev riktigt goda! Skulle lägga in bilder på dom, men glömde kameran där :(    så får bli en annan dag!

nu ska jag kolla på livet på BB som börjar om tjugo minuter!


RSS 2.0