familjen annorlunda nu :)

Nu har jag precis duschat och sitter än en gång och får ångest över vad jag ska välja för gymnasie, fick ju hem koder och inloggningsgrejs idag som vi ska ha till att göra valen,  jag har bara skjutit upp dom här tankarna längre och längre fram för att det inte känns som att det varit så jätteviktigt, och att jag haft gott om tid kvar till det, men så sitter man här och har typ inte en aning, :/.
Nu ska jag iaf koppla bort alla tankar och kolla på familjen annorlunda! 
nattis.

du är bäst .

Idag fyller världens bästa moster  anneli år!       GRATTIS.
Är så glad att du finns, jag kan prata med dig om precis allting, du lyssnar alltid och förstår, och du finns där för mig hela tiden!      Du är så otroligt älskad av mig, <3
duärbäst,

bildbrist!



Vaknade imorse och var ganska pigg för en gångs skull.  Hade hemkunskap första timmen och gjorde efterrättsbufféer,  vilket också blev min frukost, fyy det va inte gott ..
Dagen rullade på bra, och wrooom så va dagen slut, den har gått jättefort!
När jag kom hem hade mamma gjort hemmagjorda köttbullar till mig, söt är hon. 
Har typ inte gjort något sen jag kom hem, bara ätit och suttit här, men nu blire snart att dejta duschen , sen kolla på tv, sen sova :).
Men först ska jag och mamma nog beställa lite sommarkläder från H&M,  jag längtar så sjuukt mycket till sommarn,  (L).
Hoppas på en lika snabb dag imorgon också.
Puss!
¨


varför blev det såhär?  Jag har själv satt mig i denna situationen, och jag tar mig inte ur den.. Men jag är iallafall glad att jag har dig, och jag lovar att jag ska visa det!

snart solsidan :).



Hur gött som helst med helg, som vanligt.  Men det är konstigt, för hur mycket jag än sover så är jag alltid lika trött ändå? Blir så lessen.
Har inte gjort något speciellt i helgen, skulle med mamma, pappa och offa till karlstad igår, men orkar inte gå runt med kryckor där så jag stannade hemma med momma och kollade på gamla avsnitt av solsidan, det va mysigt att ha henne för mig själv, hihi :) .
Idag åkte vi hem vid ett, och så duschade jag och gjorde mig i ordning, sen åkte vi på kalas till min moster som fyller år imorgon, och där möttes jag av meja som kastade sig på mig och släppte inte ögonen av mig på hela tiden, sen kom sanna och då blev det samma sak där, så har busat med älsklingarna så jag är trött!  Haha.
Kollade också på handbollen,  fan att sverige inte fick någon medalj!  Men dom va bra ändå.
Nu ska jag hämta godiset som är kvar sen lördags, sen invänta solsidan :D
<3

hej kryckor -.-



När jag äntligen blivit frisk och kom iväg å tränade i onsdags så äre ju klart att det kan inte gå helt perfekt, något måste ju alltid hända..  Mina fotbollsstrumpor hade väl antagligen trullsat ihop sig i mina grusskor, så när jag tog av mig dom var mina två stortånaglar helt blåa!   Och gjorde ont som tusan, kunde knappt nudda dom mot golvet ens..  Och igår fick jag gå med mina jättefina foppatofflor i skolan, för får inte i fötterna i vanliga skor.
Och efter skolan blev det tandläkarn i vbg,  och efter det skulle vi handla på överby, men orkade bara gå in i två affärer för fast jag går på kryckor så gör det jävligt ont ändå , så fick strunta i gbg med alla nior idag :( .
Vet inte vad jag ska hitta på idag, får väl ligga framför tvn och datorn, men ska försöka baka något sen, för är så göttesugen!     Hörs nog kanske senare, eller någon annna dag i helgen :)
<3

mer och mer panik ..



Har precis kommit hem från strömkulleskolan efter att varit där på gymnasieinformation, tänkte att det kunde vara bra att gå på det och förhoppningsvis komma hem lite klokare och ha en lite större aning om vad man ska välja ..    Jag får verkligen mer och mer panik över vad jag ska söka till!  Innan man var tvungen att ens tänka på det här med gymnasier så visste jag precis vad jag skulle gå,  Barn & Fritid, men jag vill inte det längre, eller kanske vill jag det, åhhhh jag vetinte!  :(     Struntar snart i allt och startar mitt eget gymnasium här hemma eller nått..  Nej men seriöst, det här är så sjukt svårt..
Aja, nu är jag trött så orkar heller inte plugga mer på syslöjden, det får gå som det går.
Ska mysa ner mig i soffan och kolla på tv ända tills jag somnar!  
<3


om detta är livet, ta det förgivet..

ao, har försökt att plugga lite syslöjd under tiden, men det är ju så mycket, och massa saker som jag inte förstår!  Undrar varför allt detta är bra att kunna? ..
Kan inte heller koncentrera mig för jag tänker bra på annt hela tiden,  typiskt!

Om du vill kalla mig tråkig så gör det,  tyck jag är tråkig.  Men jag tänker inte göra saker som jag inte själv vill, jag gör det jag tycker om och inte för att det ska passa dig.  Du vet säkert hur det känns när folk pratar om dig också, så du borde inte klaga på andra.. 
Och du behöver inte säga saker till andra när du redan själv vet att det inte stämmer , för det gör inget bättre ..

qxdfghjkl..



Dagen började med att jag höll på att missa bussen för att jag var så ootroligt seg imorse!  Men hann som tur var med den.  Har varit hur trött som helst och haft småont i magen hela dagen, men nu vid halv två så gjorde det rätt så mycket ont, så mamma skulle hämta mig, och eftersom jag höll på att kissa på mig så började jag gå, så ringer hon och säger att hon inte hittar bilnyckeln, så jag hinner att gå förbi shell innan hon kommer xd ..
Nu ska jag nog sätta mig och läsa igenom syslöjden några gånger så att jag kanske har en chans att klara provet på onsdag!     Skriver kanske mer sen, <3


mysdag!

Va en ganska seg söndag igår, fast sen vid två blev det att leka med emma, så det räddade min dag :) .

Idag vid elva åkte jag, mamma, pappa och emelie till saimi, fredrik och elias och hälsade på deras underbart söta lilla alicia, söt som socker!    Åh, ville inte åka hem för det var så svårt att slira sig från henne, haha.
Påväg hem åt jag på lillgrillen, gott!

Tog iaf många bilder, så ska lägga upp några nu :)















mysigaste som finns <3

helg! :D

OMG vad seg denna dagen har varit, har vart extremt trött och haft en envis huvudverk hela dagen!  Och fredagar är dom jobbigaste dagarna i skolan med flest lektioner..  Vilket inte känns så pepp på en fredag när man helst inte vill göra någonting.    
När jag kom hem från skolan va momma och offa här, så vi fikade och pratade lite ..  Sen tog vi en sväng till långed och lämnade pengar till tränare christer eftersom att vi sålt lotter/almanackor för DLIK. 
Sen in till marcus och emelie liten stund, sen konsum, sen hem :) ,  så nu ska jag snart byta om till pyjamas och mysa ner mig i soffan och invänta let´s dance och mat!  Och följt av det godis, chips och dipp, perfa! 
Imorgon får det bli en låång sovmorgon hoppas jag!      Annars vet jag inte vad jag ska göra imorgon riktigt, fast tanken är att jag kankse ska till min kusin, men fårse hur det blir.. På söndag blir det iaf att åka till frändefors och hälsa på då min andra kusin och som sagt mysa med lilla alicia!   Så hoppas på en bra helg :)
Nu ska jag slita mig från datorn,  inte på datahumör idag!   Men hörs nog imorgon, annars på söndag..
<3

solsidan och choklad ♥


min söte elskling
 
Hej!  jag orkade verkligen inte blogga igår,  men har faktiskt två anledningar till det..
Hängde med matilda hem efter skolan och hade kul, och kom inte hem förrän vid nio, och då hade jag så sjukt ont i magen och mådde illa, så jag gick och la mig direkt!  Uschusch vilken kväll/natt, kan ju vara därför jag varit och är så jävla trött idag..    Har vart borta hela dagen, och höll typ på att somna på matten.  Hade elevens val sista lektionen som jag tycker är helt onödigt, speciellt eftersom att jag har klädsömnad och måste gå till en annan skola i denna kylan, inte värt!
Skulle egentligen åkt till tandläkarn i vänersborg efter skolan med pappa, men känner mig typ sjuk, ont i huvudet, magen och halsen och allmänt trött, så orkade inte, så blir dit nästa torsdag istället!
Nu hade jag då istället tänkt att jag skulle ta och plugga eftersom att vi har engelska och spanska tills imorgon, men här hamnade jag istället och sitter och äter choklad och kollar på solsidan som jag redan sett typ fem gånger, men det tröttnar man inte på i första eller andra taget :)) .   
Nu ska jag nog kanske pausa filmen och plugga lite andå..  
Hörs kanske senare, puss! 

i stort behov av pengar just nu ..



Har inte gjort ett dugg sen jag kom hem, bara ätit och suttit här framför tvn . . 
Men nu ska jag snart hoppa in i duschen och ha det kul, haha .
Känner att jag är i stort behov av pengar just nu, men bara två dagar kvar tills barnbidraget kommer nu, sen kan jag äntligen åka och handla! ;d    Blir att handla på överby på söndag eftersom att jag då också ska till min käre kusin och hälsa på deras lilla alicia ♥ .  
Behöver verkligen nya kläder och smink, typ slut på allt!  Lite smått irriterande..
Ska nog snart be ellen snällt och se om hon vill fixa en nyare header till mig, gillar att byta ofta, hehe ..


sjuk dröm igen ;
drömde inatt att jag hade jordgubbskrig med någon fjortis från norge, och hennes jordgubbar var helt mögliga och äckliga, så i slutet var jag helt grön.. Och jag skulle typ skriva brev till norge att hon inte skulle få någon mat på typ tre år..    ;s    hahah.


Längtar efter mina älsklingar -
s  a  n  n  a
m  e  j  a
e  l  i  a  s
a  l  i  c  i  a 
     
    ♥

Hej, eller något.



Ojjoj vad fort skolan har gått idag, och det gillas!   Men sista lektionen var jobbig, va så hungrig så att magen typ krampade,  fyfaen vad äckligt det kändes..   Nu är jag iaf hemma och har precis ätit smörgås, och till efterrätt brago , haha.  Det har blivit min dagliga måltid! 
Nu sitter jag och kollar på tv och hoppas på att mamma snart kommer hem, tråkigt att va ensam hemma ju..
Senare blir det bara att ta det lugnt, ska nog ladda ner någon bra film och mysa till. 

Skriver nog mer sen,   för nu orkar jag inte mer , och har inget bra att skriva om :)
<3!

Dubbelt så härligt, men trippelt så jävligt.

känslosamt inlägg..

,

Den som vill behöver inte läsa det här, men jag vill bara skriva av mig precis hur jag känner och tänker..

Allt har nästan alltid varit perfekt för mig, jag har inte direkt haft svårt för någonting, och jag har alltid gjort det jag vill, det enda jag haft svårt med är att säga till om det är något jag inte vill. 
Och plötsligt så kommer fler och fler problem smygande, men jag blundar för dem för att jag inte tycker det är något viktigt..   Men det var väl för några månader sen jag öppnade ögonen och började se det.
Jag ska inte säg att jag har det dåligt eller jobbigare än någon annan, för det har jag inte, det finns mycket folk som har det hur jävligt som helst, men jag är väl bara inte van med att det finns motgångar som hindrar mig från att vara sådär glad som jag skulle kunna vara.  Det är egentligen skönt på ett sätt att skolan finns, för där har jag inte tid att tänka på alla onödiga saker som jag börjar göra precis när jag kommer innanför dörren här hemma, det är då det där jobbiga ' känna efter ' kommer fram ..
Och jag förstår inte varför jag ska vara så fruktansvärt feg för att säga det jag tycker, det är ju inte alls farligt!
Och jag fattar heller inte vad felet på mitt humör är när jag är hemma, åh!

Så, nu har 'klagat' färdigt, och nu ligger jag i min säng och väntar på att idrottsgalan ska börja :) ¨
Hörs imorgon!
PUSS.


fyra dagar kvar till helg!

Då var måndagens skoldag avklarad, bara fyra dagar kvar, sen är det helg igen :) vilket låter underbart.
Har inte gjort så mycket i skolan idag,  spelade iaf pingis och boxades på idrotten, lite kul .
Kom hem för ungefär 40 minuter sen, så har ätit pizza som blev över sen igår, och nu kommer mormor och morfar så jag ska visa min allra bästa sida och göra semlor!  

Blir nog läkarn någon dag snart skulle jag tro, fyy!  Men gott att få det överstökat, men finns inget läskigare än att gå till doktorn eller tandläkarn..
Skriver nog mer sen, <3

TAGGA solsidan ivkäll klockan åtta! :D



Gud så skönt det har varit med helg!  Men klarade första skolveckan helt okej mot vad jag burkar göra ..  Så nu är det bara att köra på!  Så är det förhoppningsvis snart sportlov :) . 
Helgen har iaf varit lugn, har mest sovit och slöat i soffan, men var också och hälsade på momma och offa, och dom mådde bra.          Åkte hem från dom idag, och påvägen hem var det så sjukt halkigt, så vem om inte jag ramlar när jag ska gå in från bilen?  Så nu får jag väl ett litet gulligt blåmärke på sidan av ryggen ..
Blir nog snart fram till bfors och handla, sen köpa med pizza hem och feta sig till solsidan!  Så underbart att det börjar igen, världens bästa serie ju :D   

Och ja, igår drömde jag en konstig dröm igen :
Jag, mamma, momma och emelie var och hälsade på saimi, fredrik, elias och alicia.  Så skulle jag bära henne, och hon var jätteliten men vägde typ 50 kilo, så jag tappade henne på min tå och bröt den ;s 
Sen kollade jag ut genom fönstret då gjorde dom reklam där utanför för sånnadär fritidsresor, så det va helt plötsligt soligt, varmt och vatten ..  Och man kunde vinna en resa dit ifall man tog en hink och la i passionsfrukter i , så det gjorde jag och vann en resa till bäckefors? HAHA.      Så sjukt!

Nej, nu ska jag kolla på tv, hejdå! :)<3

äntligen helg!

Fredagar är så jobbiga, har fem lektioner och bara typ 10-minutersraster ..  Men blir alltid lättare att veta att det är sista dagen innan helg :).    Nu sitter jag i köket och väntar på att pappa ska komma hem, så senare vid halv fem ska vi upp till momma och offa en sväng, eftersom att offa varit på sjukhus och haft det jobbigt idag, så ska köpa med en semla upp till honom, snäll som jag är! 
Kom och tänka på NO lektionen idag, jag och lenita var totalt övertrötta, och typ 'kastade' limm på varandra, bland annat i hennes hår :D ,    då dog jag lite ..
Har också kommit på att jag nästan varje natt drömmer så sjuka drömmar, så hade tänkt börja skriva ner dem här, kanske inte så jätteintressant, men jag ska börja göra det iaf,  så här kommer det jag drömde inatt :
Jag och en ( ursäkta ordet ) neger åkte runt i ett flygplan över Afrika och kastade ner äpplen till de fattiga barnen, och efter att vi hade kastat ner alla så hoppade jag ur flygplanet och landade på någons huvud, och den personen trycktes ner i marken, men han överlevde.. Sen så kom en massa barn som fått äpplen och gick ner på knä och bedde för mig att jag var deras ros och ja..  
Lite konstig var den! 
Men nu tar jag helg , även från bloggandet!
PUSS.


ny hårfärg!


hej korvbild :)

Ao, då sitter jag här med en annan hårfärg.   Blev faktiskt väldigt nöjd denna gången,  det blev typ blandning mellan brunt, rött och lila!  Beroende på hur ljuset ligger på håret ..
Tänkte ta en bild med webbkameran och lägga upp en bild på resultatet, men färgen syndes inte på bilden :/.  
Så får bli en annan gång.         Nu ska jag snart gå och lägga mig!    Jag är alltid så trött nu för tiden, och allt för ofta uppstår det nya problem, så blir antagligen att uppsöka en läkare snart , :/ ..   Vad som är problemen orkar jag inte gå in på, utan tar det en annan dag när jag varit hos doktorn .
Aja, skriver mer imorgon kanske,
<3

tröttis idag!

Har varit supertrött och seg hela dagen, och inatt vaknade jag flera gånger och hade världens spykänsla, usch!  Samma sak imorse när jag kom till skolan ..   Men det gick över när vi hade idrott, där vi hade styrketräning , men det var en ganska lugn med jobbigt lektion, speciellt med mitt knä, gjorde liiiite ont! ;o
Efter skolan tog jag mig en promenad upp till moster och var där en liten stund, sen handla med mammii och pappiii,  så fick mig lite götta .
Nu väntar jag på att mamma ska prata klart i telefonen så hon kan färga mitt hår, meningen att det ska bli en blandning mellan brunt/rött/lila, så fårse hur detta slutar, lägger nog upp en bild på det så småning om :)
Har börjat tröttna lite på det här med att blogga, för den är rätt tråkigt i och med att jag bara skriver om min vardag, någon som har förslag om vad jag mer kan ha med så att den blir roligare?

Nej, nu har mamma pratat klart så nu ska det färgas hår! :) 
Hörs kanske senare, puss!

vad ska man ha för rubrik här?

Nu har jag precis duschat, och ska snart torka och platta håret, så att det inte ser sämre ut än vad det redan brukar göra imorgon ..  Ska också packa idrottskläder till imorgon, får va med fast jag har ont i knät, ska fan få VG i idrott sista terminen har jag bestämt!   För det betyget har sett ut såhär : vg, g, vg, g och i slutet förhoppningsvis vg..  Fick numret till saimis avdelning på BB förut, så ringde och pratade lite med henne förut, hon lät vääldigt trött, men vore konstigt om hon inte var det efter att ha fött barn, haha.
Börjar redan bli trött så får bli en tidig kväll som det ganska ofta blir nu för tiden .
Så, nu ska jag ta tag i det jag skrivit,   hörs imorgon!
hjärta.

AJ!


haha, fin bild!

Imorse gick det ganska bra för mig att komma upp ur sängen för en gångs skull .. Men det blev värre under dagen då ist,  har varit så otroligt trött!  Och haft småont i huvet hela dagen, och frusit!  Men inte så konstigt eftersom att det alltid är kallt på bengtsgården..    Och när vi väl slutat var bussen sen, så fick typ vänta tio minuter längre än alla andra. 
Ramlade också påväg från bussen och slog i mitt knä, så det är blått och fint nu,  det kändes inte gött precis ..
Nu ska jag nog lägga mig i soffan och kika på film,   eller ja, efter att momma och offa har åkt hem, för dem är här nu :)  . 
Skriver mer senare tror jag,     puss!

lilltjejen! ♥


alicia, 11/1 - 11 (L)


Snodde en bild av pappa fredrik som tagit kort på deras lilla sötnos! 
Längtar så mycket tills jag får träffa henne,  men blir troligtvis nästnästa helg :), så får försöka att hålla mig och inte längta ihjäl mig ..
Nu är jag så otroligt trött så jag ska slänga sängen på ryggen, och hoppas på en någorlunda pigg dag imorgon.
Godnatt! 
<3


meja, sanna, elias och alicia (?)



Usch, lika trögt att komma upp imorse!  Vet inte vad jag ska göra för att bli mer morgonpigg ?  Och skolan var seg idag också, lika trött där ..
Efter skolan blev det kickis med lenita, jessica, evelina och jonte , trevligt!  Sen blev det att gå runt på bfors i olika affärer med jessica och lenita innan vi körde ner lenita till bussen.      Och nu sitter jag här med jessica, som nyss läst igenom alla mina sms ;o!     Nu väntar jag på att mamma och pappa kommer hem så att dom kan göra mat ..         Och imorse smsade mamma mig att min kusin fått en liten flicka, som troligen ska heta alicia,  längtar redan efter att få träffa henne,  så söt på de bilder man sett på facebook! så nu har lilla fisen elias blivit storebror!  Så nu har jag fyra kusinbarn, och snart ett till, så släkten förökar sig snabbt...  haha .
Nej, nu ska vi se på tv!
Hörs nog senare, <3

seg första dag!


bild på min älsklingselias när han klarade blåsa ut nästan alla ljus på sin tårta! :)

Fyy säger jag bara vad segt det var att komma upp imorse!  Tur att bussen var försenad, annars skulle jag missat den ..   Skulle kolla på 'morden i midsomer' men pappa igår vid nio, men somnade som en stock innan det ens hann hända något, haha.
Kom iaf hem vid tre som vanligt när det är skola,  och håller väl antagligen på att bli sjuk IGEN, blir så sur! Kanske inte så konstigt eftersom att saimi och dom nyss varit sjuka.   Men här sitter jag och har ont i magen, huvudet och fryser!  Så någon träning blir det väl då inte för min del, som vanligt det med.. 
Imorgon blir det att leka med jessica om jag inte är sjuk, så då blire att sola efter skolan, sen hem till mig och kolla olika gymnasium och grejjer. 
Nu ska jag kolla på film och vänta på mat!  Kanske skriver senare :)
hej så länge <3


hemma bra, men frändefors bäst ?


jag bjuder på denna ..

Då var jag hemma nu då, efter att har haft en toppen helg hos kusin i frändefors! Har varit supermysigt och roligt. Och jag hoppas att jag snart kommer ner igen, får försöka pricka in det så det också passar henne under sportlovet :) .  Elias blev lite purken och ledsen när jag skulle åka hem, men han blev glad igen och gav mig en kram när jag lovade honom att köpa med godis nästa gång jag kommer ner, haha, han är så go!  Och snart får han ju då ett småsyskon som säkert kommer att vara mist lika go som plutten själv! 
Jag orkar faktiskt inte lägga in bilderna på datorn idag, så det kommer nog en hög med bilder på en gång någon annan dag, kanske imorgon.  
Nu kommer min kväll att se ut såhär ;  äta, duscha, fixa till imorgon, tv, sova!  Behövs nog verkligen en ordentlig sömn efter denna veckan/helgen om man säger så ..
Imorgon blir det först skola :( , sen hem, och sen antagligen till långed och träna!  Då förvånar det mig heller inte om jag efter träningen blir förkyld, som jag oftast brukar bli när jag tränar på vintern..
Nu ska jag ladda ner musik och filmer!   
PUSs :*

sista dagen på lovet ..

Blev ganska sent igår kväll, vi hade hyrt en action-film, som inte var slut förrän vid tolv, men den var verkligen värd att se!  Minns tyvär inte vad den heter ..    
Vaknade vid nio idag och har precis ätit frukost, fredrik ska snart hjälpa mig attlägga över låtar till min mobil, dock har jag redan lyckas slarva bort mitt headsett , men får väl köpa ett nytt om jag inte hittar det .
Jag har iaf haft det jättekul här nere denna helgen, ( som alltid ) men idag är det sista dagen på lovet, och det gör mig nått så otroligt deprimerad!  Fyyfyyfy, skolan är verkligen inget för mig, så otroligt tråkigt, eller ja.. kan va lite kul ibland, men bäst är det att ha lov! 
Eftersom att saimi snart ska få en bebis dröjer det nog inte så länge innan jag är här nere igen, haha.
Och när jag kommer hem ska jag försöka lägga in lite bilder på elias från hans busiga stunder.
Nu ska jag nog spela lite tv-spel.   Hörs senare när jag kommit hem :( .
<3

tv-spel hela dagen!

Vaknade strax före tio idag och hörde elias utanför min dörr, som varit där och kollat om jag var vaken, haha.
Har typ spelat tv-spel med saimi och fredrik hela förmiddagen, och tro det eller ej, men jag vann över fredrik på ett fotbollsspel!  Och han lovade att kasta sig naken i snön om han förlorade, men tror ni han gjorde det? Nej..  feg är han!
Nu har vi nyss varit ute och gått en sväng, och snart ska vi äta mat, sen mera tv-spel :)  Bra dag.
Senare blir det att åka till brålanda och hyra film också , antagligen skräcklfilm, men fredrik förstör bara det läskiga när han sitter och skrattar sig igenom hela filmen ..  kul ..
Nu ska jag dra mig från datorn och hjälpa till att duka!
PUSS.


du är så jävla patetisk, men du fattar det inte själv fast att folk talar om det för dig!   Du lär väl aldrig fatta det hur man än berättar det, men du kan faktiskt få gå och tro att du är störst, bäst, och vackrast ..

helgen spenderas i frändefors!


Elias när han var typ 1,5 år . Nu är han 3 och ska snart bli soterbror!  min skrutt <3

Ojojoj vad trött jag är!  trodde jag skulle somna tidigt igår med tanke på att förra natten bara bestog av typ tre timmars sömn, men nejdå.. strax innan tolv slocknade jag, och upp vid halv åtta idag för att åka till överby med moster och sten-ove .  Jag hittade typ ingetm och mina skor jag ville ha va slut .. Menfick iaf tag på en kofta på gina. Efteröverby åkte vi hit till min kusin, och har haft kalas för min buselias!  Han fick lego av sin farmor och farfar så han och fredrik sitter och leker med det, och mest intresserad är nog faktiskt fredrik! HAHA.

Nu ska jag gå ut till köket och vara social mot de andra som inte leker med lego ..
Skriver nog mer imorgon!
<3

kärlek på mina underbara tjejer!



Hej!   Jag har verkligen haft ett bäst dygn med världens bästa tjejer!   Åkte till gårn igår vid sex och mötte evelina, lenita och sandra där, sedan gick vi till sicilia och käkade pizza med några boys också!  Sen vid nio kom jessica med bussen , så då knallade alla fem hem till evelina och kollade på skräckilm och myste med chips! Sen kollade vi också på en komedi som var gjort efter twilight, inte den bästa, men den funkade ..
Sen kom sebbe och fredin in till oss , och vid tre (?)  så gick alla ut och åkte pulka, så jävla kul var det!
Sen gick vi tillbaks till evelina och spelade bland annat klädpoker, och kotten, SEN vid ungefär klockan sex imorse hamnade vi i våra sängar, haha galen kväll/natt som har varit sjukt underbar , TACK älsklingar <3

Vaknade dock klockan tio imorse och blev hämtad strax före tolv eftersom att pappa hade kalas idag, men nu har hela släkten åkt, och jag, mamma, pappa, marcus och emelie har nyss ätit tacos!
Nu blir det att pcka inför helgen som ska spenderas i frändefors med min kusin, hennes kille, och deras lilla elias!
Hoppas inte att hon behöver åka iväg till BB då, för vad gör jag då? haha ..

Slänger iaf in en fin bild på de bästa, dock ingen bra bild men.. ,   och nu kommer jag antagligen inte blogga förrän på lördag/söndag :)
PUSS.

seg dag, som lär sluta bra :)!



Fick mig en riktig sovmorgon imorse, vaknade strax innan halv 12!  gott.
Sedan dess har jag i stort sett bara legat och degat i min säng och laddat ner ' i rymden finns inga känslor ' det var nog den sämsta kvalité man kan hitta på en film, och den var inte särskilt bra heller ..

Nu har jag nyss kommit ur duschen, och ska snart börja och göra mig i ordning lite smått, för vid klockan 6 blir det då som sagt fram till bfors och träffa tjejerna!  Ska bli underbart att få en hel myskväll tillsammans med dem.
Men innan jag börjar att göra mig i ordning kanske jag skulle ta och kolla på en till film ?  Får nog bli så, är så otroligt lat!
Det snöar ute som bara den nu också såg jag, undrar hur mycket snö det blir innan vintern är slut ?!
Och det enda som nog är possitivt med snön just nu är väl att man kan åka slalom, något mer bra med det kan jag inte komma på ..
Såg också förut när jag drog upp rullgardinen att tyvärr så är hela mitt rum fyllt av kläder och annan skit! Men jag har verkligen ingen lust att städa, men borde kanske tvinga mig till att göra det endå eftersom att det är kalas för pappa imorgon, men å andra sidan behöver väl ingen direkt gå in på mitt rum och kolla, så skippar nog städningen iaf (a ..  bus!
Nej, nu blev det ett långt inlägg, så jag avslutar här :)
Hörs imorgon om jag inte gör något inlägg hemifrån evelina senare ikväll!
puss.


Lyckad dag!



Hellu.   Blev väckt av mamma idag vid halv nio, så det var bara för mig och lenita att gå upp och fixa sig inför en heldag i högheden!   Så vid tio träffade vi Andréa, Frida och Lovisa där :).  Har varit en lyckad dag och jag har haft jätteskoj!  Så detta får vi göra om tycker jag.  Lyckades också med att klä mig perfekt idag så att det varken var för kallt eller för varmt, haha..   Känner just nu lite smärta i mina revben efter att jag gjorde en snygg vurpa i ett hopp som var mycket större än vad jag trodde.. jaja, Andréa fick sig nog ett gott skratt iaf! 
När jag nu kom hem hade mamma bakat bullar, så har ätit ett antal av dem nu (y .
Strax ska jag hoppa in i duschen, och sedan slänga mig på soffan och glo på tv, alltså blir det en chill -kväll!  Behövs efter ett dygn med Lenita kan jag ju säga ....
PUSS.

leker med min cp- ungeee :)

HEj!    Idag har det varit en ganska så chill dag,  va med mamma till bfors förut och köpte present till pappa, en fällkniv och någon såndär pirk man har när man fiskar genom isen.  Tror han blev glad?  fast han sa inget..
Vid 4 kom lenita cp- ungen karlsson hit, så åt vi och grejjade, sen har vi haft damp och suttit vid datorn!
Ska nog snart bädda till prutten, sen ska vi väl se på film eller något.  Imorgon blir det iaf högheden med underbara människor <3 
puss!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!



Idag fyller världens bästa pappa år :)! 
Han är bäst, och jag har nog inte insett hur mycket han gör för mig, och under tiden sitter jag bara och klagar för småsaker han inte gör. Usch på mig.  Är iaf otroligt glad att just han är min pappa ,  jag älskar dig!

Idag vaknade jag redan halv nio och var klarvaken , så gick och la mig vid tv:n, och här är jag än.  Ska strax äta frukost och sedan hoppa in i duschen, sen frammåt och handla present till pappa, och in på konsum så att jag och mamma kan baka när vi kommer hem!   Tar nog bild på vårt konstverk och lägger in så småning om ..
Eftersom att det inte blir kalas idag så kommer ändå marcus och emelie hit på 3-rätters idag , haha.
Och senare kommer då även lenita,  så det ser ut att bli en bra dag! 
Hörs senare,  kyssshej <3

vad ska man säga om nyår ?


mysbild på mig, fast nej :)

Hellu!  Nu har jag haft ett litet uppehåll igen, eller ja, bara några dagar ..
Jag hade planerat att fira nyår med jessica och lenita, men likt som förra året så var jag sjuk, det är nog inte meningen att jag ska få fira nyår på ett roligt sätt eller ?  jaja, nu är jag nästan frisk iaf, fast har fortfarande ont i halsen och fått mina jävla äckliga utslag på hakan igen som jag alltid får när jag har någon skit i kroppen .

Moster anneli och sten-ove kom af upp till momma och offa på nyår, så åt god mat och massa godis och sånt, men resten av tiden spenderades i soffan framför tv:n och sova, vakna, sova, vakna osv...

Om man sammanfattar året 2010 så har det väl varit lite upp och ner, men det mesta har varit bra!   Nu i slutet som det jobbigaste hände, men det är inget man kan göra något åt .  Har inte direkt varit något som hänt som jag kommer ha som ett minne , eller jo, men det kan jag inte tala om, men det kommer ju inte att bli så lyckligt som allt verkade just den 16/11-10 .   Men kommer kanske ett nytt sådant datum nu 2011 hoppas jag! 

Nu hoppas jag på att 2011 kommer bli ett bäst år!   Tyvärr hade jag inget nyårslöfe, men det kanske gills att komma på ett nu lite i efterhand? Så får ta mig en liten funderare på detta med löften ..  
Kanske att jag ska göra allt det tråkiga till något possitivt ?   Kanske .. 

Imorgon fyller iaf min kära pappa år, och om 1 år blir han gubbe , hihii. Men det är inget jag får prata om så att han hör det.  Så imorgon ska jag och mamma baka något gott, och köpa present till honom, sen imorgon eftermiddag kommer lenita hit och sover över, så blir det troligtvis högheden med massa underbara cheyer på tisdag! :) 

oJJ,  vilket långt inlägg det blev nu, men ja.. nu vet ni vad jag sysslat med under några dagar!  
PUSS.


RSS 2.0